:
Спортивні проєкти Суспільного стали лауреатами конкурсу «Україна Олімпійська»

Спортивні проєкти Суспільного стали лауреатами конкурсу «Україна Олімпійська»

22 грудня 2021

Національний Олімпійський комітет визначив лауреатів XXI Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна Олімпійська». Серед проєктів-лауреатів Суспільного мовника: спортивна програма «Спорт» та проєкт «Олімпійська студія Токіо-2020» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, радіопрограма «Шлях до Олімпу» на Українському радіо «Чернігівська хвиля», «Ранок ПРО» на Радіо Промінь, а журналістку та ведучу UA: ПЕРШИЙ Дар’ю Кузнецову визнали найкращою спортивною журналісткою.

Читайте також: Регіональні канали Суспільного покажуть наживо змагання з футзалу

Програма «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ перемогла у номінації «Найкраща циклічна спортивна телепрограма». Програма виходить в ефір щобудня о 15:10 та 21:45 з ведучими Дар’єю Кузнецовою, Юлією Пазенко та Денисом Зерченком.

Олімпійський проєкт «Олімпійська студія Токіо-2020» з ведучими Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою, а також Денисом Зерченком та Яною Павловою переміг у номінації «Найкраще висвітлення участі українських спортсменів на XXXII літніх Олімпійських іграх у Токіо».

Спортивну журналістку й телеведуча Дар’ю Кузнецову визнали найкращою спортивною журналісткою у 2021 році. Дар’я працювала на Олімпійських іграх у Токіо-2020, була ведучою передолімпійського проєкту «Дорога до Токіо» та є незмінною ведучою програми «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ.

Проєкт «Шлях до Олімпу» від команди Українського радіо «Чернігівська хвиля» отримав перше місце в номінації «Найкраща циклічна спортивна радіопрограма». «Шлях до Олімпу» — це низка інтерв’ю зі спортсменами-олімпійцями Чернігівщини.

Проєкт «Ранок ПРО» на Радіо Промінь став лауреатом номінації «Найкраща циклічна спортивна радіопрограма». Ведучими спортивного блоку програми є Костянтин Дульцев, Вадим Власенко, Вадим Корженко і Галина Вініченко, які разом з гостями — відомими спортсменами, говорять про найважливіші спортивні новини.

НОК України повідомляє, що нагородження переможців та призерів відбудеться на початку 2022 року.

Зазначимо, «Україна Олімпійська» — щорічний конкурс серед спортивних журналістів починаючи з 2000 року. Переможців визначає Комісія Національного олімпійського комітету України «Преса та комунікація».

Нагадаємо, Суспільний мовник готується до трансляцій XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні-2022, які відбудуться з 4 по 20 лютого. Телеканал UA: ПЕРШИЙ щонеділі показує передолімпійський проєкт «Дорога до Пекіна».

Читайте також: