:
Новорічний настрій на UA: ПЕРШИЙ

Новорічний настрій на UA: ПЕРШИЙ

29 грудня 2021

У п’ятницю і суботу, 31 грудня й 1 січня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ підготував усе, щоб зустріти новий рік з веселим настроєм. Телеглядачів чекають прем’єрні святкові концерти, програми та атмосферні художні фільми.

Читайте також: «Щедрик» Леонтовича зазвучав по-новому у мультсеріалі від Суспільного

31 грудня

О 23:00 розпочнеться концерт співака «золотого фонду» української естради, народного артиста України Анатолія Матвійчука. Він виконає свої авторські пісні, серед яких найвідоміші хіти — «НЛО», «Два птахи», «Сивий музикант», «Зніми, фотограф, нас», «Мої друзі» та інші.

Святкування продовжиться о 0:30, коли розпочнеться святковий концерт за участі зіркової пари Ольги Сумської й Віталія Борисюка. Вони виконають усім відомі пісні «Я піду в далекі гори», «Ішов козак», «Маки» та інші.

О 1:25 — концерт талановитої співачки Тетяни Піскарьової створить душевний настрій такими піснями, як «Коли ти поряд», «Сонце», «А у любові, як на війні» та інші.

1 січня

О 9:30 розпочнеться комедія «Груднева наречена» режисера Девіда Вінінга та з Джессікою Лаундс і Деніелем Ліссінгом у головних ролях. Кузина головної героїні Лейли виходить заміж за її колишнього. Лейла не в захваті від такого весілля та все ж має прийти. Дівчина знайомиться з юнаком на ім’я Сет, який відповідає за представлення нареченої та нареченого на цьому весіллі. Хлопець пропонує Лейлі сходити на побачення з ним, і дівчина погоджується. В передсвяткові дні кохання ховається на кожному кроці, та чи знайдуть його герої?

О 15:30 дивіться великий ювілейний концерт Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон». Пісні гурту «Лісапетний батальйон» вже давно стали народними, і для глядачів UA: ПЕРШИЙ пролунають найвідоміші композиції.

О 19:25 відбудеться прем’єра канадської мелодрами «Подвійне свято». Головна героїня Ребека змушена працювати зі своїм колегою та суперником Крісом над організацією різдвяної вечірки, сподіваючись на підвищення. Та чи вдасться їм трохи відволіктися від роботи, проводячи стільки часу разом, і подивитись одне на одного інакше?

1 і 2 січня о 14:30 святковий настрій підтримають прем’єрні випуски другого сезону фольклорного шоу «Країна пісень», у якому ведучі не тільки познайомляться з творчими колективами, а й разом з їхніми учасниками готуватимуть млинці на заквасці за старовинним рецептом, пройдуть майстер-клас із прядіння та бджолярства. Глядачі почують автентичні пісні у виконанні ансамблів «Рідня» (с. Забороче Житомирської області), «Мальви» (с. Дем’янці Київської області), «Піснеграй» (с. Попівка Миргородського району Полтавської області), а також «Любисток», всі учасники якого є переселенцями з села, яке більше ніж півстоліття тому затопили водами Київського водосховища.

Дивіться святкові концерти та новорічні фільми 31 грудня та 1 січня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv.

Читайте також: