:
UA: ПЕРШИЙ змінює вечірню сітку 31 січня через дві позапланові трансляції

UA: ПЕРШИЙ змінює вечірню сітку 31 січня через дві позапланові трансляції

31 січня 2022

У понеділок, 31 січня, в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ планується пряма трансляція та обговорення засідання Ради безпеки ООН, яке має відбутися цього дня і було ініційоване у зв’язку з військово-політичною ситуацією на кордонах України. Так, на 17:00 запланований черговий випуск інформаційно-аналітичної програми «Прозоро: про головне», присвячений цій темі разом із прямою трансляцією засідання. Ведуча випуску — Інна Неродик.

О 20:30 глядачі зможуть переглянути випуск Новин, який теж висвітлюватиме засідання та його підсумки. Новини вийдуть на пів години раніше, ніж зазвичай, у зв’язку із початком трансляції о 20:55 чвертьфіналу Євро-2022 з футзалу Казахстан-Україна.

Читайте також: Про засідання Ради безпеки ООН — у спецефірі на Українському радіо

У межах програми «Прозоро: про головне» планується пряма трансляція засідання Ради безпеки ООН з перекладом, також глядачі дізнаються найбільш актуальні й важливі новини на тему воєнної загрози Україні з боку Москви. В ефірі програми будуть озвучені: позиція, з якою вийде Україна; результати попередніх засідань Ради безпеки ООН; висновки та прогнози експертів.

Після завершення трансляції, в студії «Прозоро: про головне» планується, що подію прокоментують, зокрема: Володимир Огризко, колишній міністр закордонних справ України, Володимир Дубовик, директор Центру міжнародних досліджень, доцент кафедри міжнародних відносин Одеського національного університету імені Мечникова, Олег Саакян, політолог, співзасновник Національної платформи «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» та інші.

Крім того, через пряму трансляцію чвертьфіналу Чемпіонату Європи з футзалу на 21:45 вівторка перенесено й вихід чергового випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік», яке традиційно виходить щопонеділка. Передача також буде присвячена підсумкам засідання Ради безпеки ООН.

Дивіться випуски прямоефірного проєкту «Прозоро: про головне» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ у будні о 17:00.

Читайте також: