:
Поєдинок Україна – Росія з футзалу та Відкриття Олімпіади підняли UA: ПЕРШИЙ на 9-те місце у п’ятничному топі телеканалів

Поєдинок Україна – Росія з футзалу та Відкриття Олімпіади підняли UA: ПЕРШИЙ на 9-те місце у п’ятничному топі телеканалів

05 лютого 2022

Частка аудиторії суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ за 4 лютого сягнула позначки 2,79% (аудиторія 18+, вся Україна). Загалом ефір телеканалу цього дня переглянули понад 4 млн 600 тис. телеглядачів (аудиторія 4+, вся Україна). За результатами доби суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ у загальному топі телеканалів піднявся на 9-те місце*.

Читайте також: Олімпійські ігри у Пекіні-2022 — графік трансляцій змагань

Найрейтинговішою стала трансляція півфінального матчу Чемпіонату Європи з футзалу-2022 між збірними командами України та Росії — rat% 2,49 (shr% 6,45) (аудиторія 18+, вся Україна). Загалом поєдинок подивилися майже 1 млн 770 тис. телеглядачів (аудиторія 4+, вся Україна).

Також у п’ятницю, 4 лютого, UA: ПЕРШИЙ транслював Церемонію відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні, яка отримала частку аудиторії 7,03%, rat% 1,55 (аудиторія 18+, вся Україна). Загалом переглянули Церемонію відкриття наживо понад 1 млн 370 тис. телеглядачів (аудиторія 4+, вся Україна).

Нагадаємо, 4 лютого стартували XXIV зимові Олімпійські ігри у Пекіні, які транслюють суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт. Телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним та ексклюзивним загальнонаціональним транслятором зимових Олімпійських ігор у Пекіні-2022 в Україні.

* Серед каналів, що вимірюються (34 канали).
** Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані про рейтинг (rat%) та частку аудиторії (shr%) наведено для аудиторії 4+, 18+, вся Україна. Докладно — у глосарії ІТК.

Читайте також: