:
Депутатська безкарність та півтора року без антикорупційного прокурора — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Депутатська безкарність та півтора року без антикорупційного прокурора — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

07 лютого 2022

У понеділок, 7 лютого, о 21:45 в ефірі чергового випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять справу про ДТП і спробу дати хабаря за участі депутата Олександра Трухіна та інші кримінальні провадження, де фігурують народні депутати.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведуча програми Мирослава Барчук* разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи притягнуть до відповідальності народних депутатів, яких підозрюють у вчиненні злочинів; хто і чому вже півтора року зриває обрання очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури; яка роль САП у притягненні до кримінальної відповідальності народних депутатів; чи загрожує кримінальна відповідальність Олександрові Трухіну після публікації в ЗМІ відео з місця ДТП, яке сталося в серпні минулого року.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Ростислав Павленко, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Ярослав Юрчишин, народний депутат України, фракція «Голос» та Гео Лерос, позафракційний народний депутат.

Галина Янченко, заступниця голови фракції «Слуга народу», приєднається скайпом.

Експертний сектор представлятимуть: Віталій Шабунін, голова «Центру протидії корупції»; Данило Мокрик, журналіст «Bihus.info»; Дмитро Сіманський, політтехнолог; Тетяна Ніколаєнко, журналістка видання «Цензор.нет».

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

* Павло Казарін та співведучий програми Максим Скубенко пропустять ефір за станом здоров’я.

Читайте також: