:
Майже 8 млн глядачів переглянули Олімпіаду і футзал на  UA: ПЕРШИЙ за три дні

Майже 8 млн глядачів переглянули Олімпіаду і футзал на UA: ПЕРШИЙ за три дні

07 лютого 2022

З 4 по 6 лютого Олімпійські ігри та Чемпіонат Європи з футзалу на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ переглянули майже 8 млн глядачів (аудиторія 4+, уся Україна). При цьому добова частка аудиторії телеканалу 4 лютого склала 2,78%, 5 лютого — 2,66%, 6 лютого — 2,64% (аудиторія 18+, уся Україна).

За результатами трьох днів суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ у загальному топі телеканалів потрапив до дев’ятки найрейтинговіших телеканалів* (за аудиторією 18+, уся Україна).

Читайте також: Поєдинок Україна – Росія з футзалу та Відкриття Олімпіади підняли UA: ПЕРШИЙ на 9-те місце у п’ятничному топі телеканалів

Топ-5 трансляцій з 4 по 6 лютого

Найрейтинговішою стала трансляція півфінального поєдинку між Україною та Росією на футзальному Євро-2022 4 лютого — 2,48 rat%, 6,42 shr%. Також дуже успішною була трансляція змішаної естафети у біатлоні 5 лютого — 1,70 rat% з часткою аудиторії 8,09% (аудиторією 18+, уся Україна).

Трансляція церемонії відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні мала рейтинг 1,55% з часткою аудиторії 7,00%.

Хороші показники продемонстрували недільні матчі з футзалу. Фінал Португалія – Росія мав рейтинг 1,50% з часткою аудиторії 3,44%, а матч за 3-тє місце Іспанія – Україна рейтинг 1,42% з часткою аудиторії 4,38%.

Дивіться XXIV зимові Олімпійські ігри у Пекіні на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформі Суспільне Спорт та вболіваймо за українську команду разом із Суспільним.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним та ексклюзивним загальнонаціональним транслятором зимових Олімпійських ігор у Пекіні-2022 в Україні.

* Серед каналів, що вимірюються (34 канали).
** Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані про рейтинг (rat%) та частку аудиторії (shr%) наведено для аудиторії 4+, 18+, вся Україна. Докладно — у глосарії ІТК.

Читайте також: