:
Проводи української делегації на Євробачення — пресконференція Суспільного

Проводи української делегації на Євробачення — пресконференція Суспільного

27 квітня 2022

У четвер, 28 квітня, об 11:30 у Медіацентрі «Україна» у Львові відбудеться пресконференція представників Суспільного Мовлення, «Friends Production» та гурту «Kalush Orchestra», які відразу після пресконференції вирушають до Турина.

Трансляція відбуватиметься онлайн на сторінках Суспільного Мовлення у соцмережах Фейсбук і Ютуб.

Читайте також: Олег Псюк підбив підсумки промотуру до Євробачення-2022 в інтерв’ю UA: КУЛЬТУРА

Учасники пресконференції розкажуть про підготовку до пісенного конкурсу та заходи, які відбуватимуться впродовж двох тижнів до Євробачення. Уже 10 травня у першому півфіналі гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» виступатиме під номером 6.

Зазначимо, що Kalush Orchestra нещодавно повернулися з промотуру до Євробачення-2022. Вони відвідали Ізраїль, Нідерланди, Іспанію та Польщу, де збирали кошти на допомогу Україні. Одразу після повернення в Україну музиканти поїхали в Ірпінь, де дали концерт просто неба.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України у Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2022» в Італії. Цьогоріч у пісенному конкурсі візьмуть участь 40 країн.

Читайте також: