:
Гайтана:

Гайтана: "Мрію народити п'ятьох дітей"

17 листопада 2011

Програма Першого Національного "Ближче до народу" дає можливість знаменитостям на один день змінити місце існування і оточення.

Зірки шоу-бізнесу, знамениті спортсмени, політики, актори залишають свій "зоряний" і гламурний світ, відкладають звичні справи. І їдуть в українську глибинку поспілкуватися з народом.

Змінивши оточення, знаменитості і самі стають щиріші, простіші, доступніші в спілкуванні, відвертіші.

Як виявилося, співачка Гайтана збирає кулінарні рецепти, дуже любить природу. Програми запропонувала їй з'їздити в мальовниче селище Козин на кулінарний майстер-клас до Меланії Тимченко, яка знає безліч старовинних рецептів української кухні.

Тут співачка навчилася пекти пиріжки в справжній печі. Взяла участь у шкільному турнірі з настільного тенісу. Насолодилася прогулянкою осіннім лісом. Збирала гриби, ловила рибу...

"Я гриби в останній раз збирала в дитинстві! Ви мені таку чарівну поїздку влаштували! Спасибі величезне. Це такий подарунок", – дякувала Гайтана автору й ведучій програми "Ближче до народу" Людмилі Томанек по дорозі додому.

Під час зйомок співачка поділилася з Людмилою найпотаємнішим. Розповіла, як заробила перші гроші, які емоції відчувала, опинившись в гостях у батька в Конго. Зізналася, що хоче мати п'ятьох дітей.

- Гайтано, в дитинстві ти збирала кулінарні рецепти. А зараз готуєш чи часу не вистачає?

- Я дуже люблю готувати. Але не для себе, а для коханого. Сама можу і шматочком сиру перебитися.

- А твій коханий – це продюсер Едуард Клім?

- Так. Ми живемо сім років у цивільному шлюбі.

- Ви вже замислювалися про дітей?

- Так, звичайно. Дуже хочеться реалізувати себе як мама, щоб поряд з'явилися мої маленькі я. Хочеться багато діток. Ось ми зараз збирали гриби. А якби поруч були діти – взагалі фантастика! Дивлюся на жолуді навколо і уявляю, як їх збирає моя крихітка.

- Твої батьки давно живуть не разом. Скажи чесно, ти на батька не ображаєшся?

- Звичайно, ні. Я на нього ображалася, коли вперше в 12 років приїхала до нього в Конго. Я у мами одна. А тут брат, дружина батька. Я не хотіла ні з ким ділити тата. Ось і записала їх в конкуренти. Але коли я прилетіла до них у 17 років, зрозуміла, які помилки зробила тоді. А тільки пару років тому, побувавши в Конго, зрозуміла, як я їх всіх люблю. А вони мене.

Саме в Конго я відчула сімейний зв'язок. Усі діти, тітки, кузени хотіли мені щось подарувати, оточували увагою. Там люди тримаються один за одного, запросто ходять один до одного на чай. Відносини між рідними та друзями набагато ближчі, ніж у нас.

Уявляєте, сусіди зранку приходили просто привітатися з нами!

- А чим займається твій тато?

- Зараз він живе у своє задоволення і продає землю. Був чиновником. Але коли влада змінилася, став займатися землею. Його дружина працює в перукарні. Плете чудові косички. І мені заплітала (сміється).

- Кажуть, у тебе є "бізнесова" жилка. Як вона вперше проявилася?

- Я дуже люблю тварин, і якось у мене з'явилися два хом'яки. Вони почали так швидко розмножуватися, що мама вже не витримувала. Каже: "Роздаруй їх друзям, віднеси на ринок і віддай бабусям, які торгують тваринами. Позбався них, як хочеш". Я взяла ці клітки, приїхала на ринок, підійшла до бабусь і кажу: "Візьміть моїх хом'ячків на продаж. А то мама мене з ним додому не пустить". А вони мені: "Як це візьміть. Ставай поруч і продавай". І поставили мене між собою. Тут підходить покупець і запитує: "А що це у вас за хом'ячки?". Я, сама не знаю чому, відповідаю - американські. Купив. Так я дуже швидко продала всіх хом'ячків.

А наступного разу, перед тим, як нести хом'ячків на базар, взяла бабусин "Рубін" – фарбу для волосся, і пофарбувала їх. Але не всіх, а через одного. Вмить розібрали! А мама мене похвалила за винахідливість.

- Гайтано, а про що ти зараз мрієш?

- Я дуже хочу стати мамою. Народити п'ятьох діток. Хочу будиночок у селі. Щоб там були курочки, свинки, корівка, сад-город. Це так добре – виходиш на подвір’я, а там живність бігає, сад цвіте! Дітлахи по двору бігають!

Дивіться пригоди Гайтани в селищі Козин у програмі "Ближче до народу" 20 листопада на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: