:
Вперше Україна на шоу

Вперше Україна на шоу "Магія цирку"

28 листопада 2011

З 21 листопада українська делегація перебуває в Женеві на зйомках шоу "Магія цирку-2011".

Шоу "Магія цирку" – це новий проект EBU (Європейської мовної спілки), який організовується в Женеві вдруге. В ньому беруть участь члени ЄМС. Кожна країна представлена трьома цирковими номерами з дітьми у віці в середньому від 9 по 13 років.

Минулого року Україна не брала участь в Шоу, тому що Національна телекомпанія України тільки купила права на трансляцію.

В цьому році Перший Національний приєднався до проекту як активний учасник. І в лютому був проведений Національний відбір шоу.

Окрім України, в "Магії цирку-2011" беруть участь маленькі циркачі з Росії, Швейцарії, Франції, Бельгії, Нідерландів Португалії.

Україну на "Магії цирку" представляють 3 колективи з трьома цирковими номерами:

  • Арт-студія "Різома";
  • Дует повітряних гімнастів на полотнах Катерина і Євген;
  • Еквілібристка з обручами Анжела Корчевська.

З понеділка розпочалися активні репетиції для всіх учасників шоу – діти репетирують в спеціально побудованому шапіто. Також для них організована невелика соціально-культурна програма. Вже почалися виступи перед глядачами, що дуже хвилююче для маленьких артистів.

Шоу "Магія цирку" – не конкурс, тут немає переможців, так само немає прямої трансляції. Маленькі артисти збираються разом, щоб продемонструвати свої уміння. Після запису шоу, організатори розсилають відеоматеріал телекомпаніям-учасникам. Так що вже найближчим часом глядачі Першого зможуть побачити незабутнє європейське шоу циркового мистецтва "Магія цирку".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: