:
Перший Національний покаже фінал дитячого

Перший Національний покаже фінал дитячого "Євробачення 2011"

01 грудня 2011

3 грудня о 20:30 Перший Національний розпочне трансляцію ІХ Дитячого конкурсу пісні "Євробачення 2011", який відбудеться у Вірменії.

У майбутню суботу на сцену Спортивно-концертного комплексу імені Карена Демірчяна у Єревані вийдуть найталановитіші юні вокалісти (від 10 до 15 років) – представники 13 країн – учасниць конкурсу.

Дитяче "Євробачення" надзвичайно популярне у Вірменії. Вірмени майже цілий рік готувалися, щоб створити грандіозне шоу – свято пісні для дітей і дорослих.

Ведучі конкурсу – Гоар Гаспарян і Авет Барсегян.

Україну на цьому  престижному дитячому форумі пісні представить 11-річна Христина Кочегарова (Kristall) з піснею "Європа". Дівчинка має неабиякі вокальні дані і, незважаючи на юний вік, встигла стати справжньою зіркою. Христина – лауреат вокальних конкурсів, володар Гран-прі фестивалів "Висока нота" і "Beauty Star Ukraine - 2009" та звання "Гордість нації", її ім'я внесли до "Енциклопедії юних талантів України".

Так що в нашої країни в нинішньому році є ймовірний шанс на перемогу.

До того ж, згідно із жеребкуванням, Христина вийде на сцену під щасливим номером 7.

Загальний порядок виступ країн такий:

  1. Росія
  2. Латвія
  3. Молдова
  4. Вірменія
  5. Болгарія
  6. Литва
  7. Україна
  8. Б.Ю.Р. Македонія
  9. Нідерланди
  10. Білорусь
  11. Швеція
  12. Грузія
  13. Бельгія

Нагадаємо, що минулого року конкурс "Євробачення 2010" проходив у Мінську. Його переможцем став юний вокаліст з Вірменії Володимир Арзуманян.

Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" – це дитяча версія популярної музичної події Європи – Пісенного конкурсу "Євробачення". З 2003 року конкурс обирає найталановитіших співаків серед дітей усієї Європи від 10 до 15 років.

Хочете поринути в чарівний світ свята? Вболівати за нашу Христину Кочегарову? Дивіться дитяче "Євробачення 2011" 3 грудня о 20:30 на Першому Національному!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: