:
ЄМС надає прайм-тайм шоу

ЄМС надає прайм-тайм шоу "Магічний цирк" семи європейським країнам

05 грудня 2011

Шоу "Магічний цирк" – телевізійний розважальний формат, організований ЄМС, транслюватиметься у сімейний прайм-тайм на семи каналах громадського мовлення протягом Різдвяних свят. Це другий випуск цього унікального спільного виробництва. У цирковому шоу беруть участь діти з країн Європи, які виконують циркові номери у великому шатрі в Женеві. Організатором події є компанія "Radio Télévision Suisse" (RTS), а продюсером шоу – компанія "7Street Productions".

Більш ніж 70 дітей з різних куточків Європи виконали 21 номер протягом 90 хвилин шоу, записаного в Женеві 26 листопада. Діти зі Швейцарії, Франції, Португалії, Росії, України, Нідерландів та Бельгії виконали яскраві номери, які відображають різноманітні циркові традиції Європи. Виступи були відібрані на основі суворого процесу національного відбору на початку року. Мета шоу – не визначити переможця, а показати різноманітність циркової культури в Європі за допомогою виступів талановитих дітей молодшого віку.

"Європейська мовна спілка підтримує інноваційні програми для молоді та обмін знаннями і традиціями, і ця подія є ідеальним тому підтвердженням", – сказала Надя Бурхардт, виконавчий директор події від ЄМС. – "Це неймовірна пригода для артистів, які поділяють своє захоплення цирком".

До спільного виробництва залучились:  France 3, RTP (Португалія), РТР (Росія), RTS (Швейцарія), НТКУ (Україна), TROS (Нідерланди) та VRT Ketnet (Бельгія).

Перший Національний транслюватиме "Магію цирку" у перший день Нового року.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: