:
Солістка групи

Солістка групи "Фрістайл" Ніна Кірсо: "Програма "Віра. Надія. Любов" перевертає свідомість і допомагає знайти істинні цінності"

06 грудня 2011

Програма Першого Національного "Віра. Надія. Любов" не тільки допомагає тим, хто опинився в біді: зібрати гроші на лікування, налагодити стосунки між близькими людьми, відремонтувати житло, захистити свої права... Вона дає позитивний настрій.

У студії програми звучать не тільки заклики про допомогу, а й розповіді про перенесені труднощі і біди. Вони є позитивним прикладом для тих, хто зараз опинився у складній ситуації. Творці програми "Віра. Надія. Любов" хочуть донести до глядачів просту істину – безвихідних ситуацій немає!

9 грудня об 11:10 у програмі "Віра. Надія. Любов" прозвучить заклик про допомогу, історія відродження і приклад "простої" мужності справжнього чоловіка.

У молодих батьків – подружжя Хоменко з Луганської області народилася дівчинка з вродженим розладом нервової системи. Лікарі пророкували малятку швидку кончину. Настуся вижила, попри все. Зараз дівчинці потрібна реабілітація. Їй уже рік, але вона не може навіть самостійно сидіти. А медики розводять руками. Вся надія батьків Насті на реабілітаційні центри Козявкіна і Берсенєва. До студії програми вони приїхали з проханням допомогти зібрати грошей на реабілітацію в цих центрах. Незважаючи на те, що вони розміщені на території Україні, багатьом жителям нашої країни їх послуги "не по кишені".

Трагічний день, коли "трамвай переїхав" його долю, житель Дніпродзержинська Павло Горбонос запам'ятав на все життя. Сповнений надій 24-річний спортсмен Павло після роботи зустрівся зі своєю нареченою Алею. Вони разом сіли в трамвай, щоб доїхати додому. Через місяць Паша і Аля мали побратися. По дорозі молоді будували плани, яким не судилося збутися.
Старий несправний трамвай зійшов з рейок і забрав життя 34 людей. Одним з них було життя Алі. Дівчина померла в лікарні від перенесених травм.

Павло вижив. Але став інвалідом. Хлопцеві відрізали ногу. Він вже не міг займатися улюбленим видом спорту. Йому треба було заново навчитися ходити. І жити без Алі. З плином часу Павло знайшов у собі сили відродитися до життя. Став параолімпійцем. Зустрів нову любов. Одружився. Сьогодні у Павла є сім'я, двоє діточок... І "головний біль" – пошуки грошей на новий протез. Але труднощі не приводять чоловіка у відчай. Він навчився тримати удар.

Молоді хлопці, мріючи бути сильними, обирають професію військових, пожежників, рятувальників. Але чи готові вони діяти рішуче і мужньо в непередбаченій ситуації? Можливо, відповісти на це питання їм допоможе гість програми – Олег Цибульський. Випадково опинившись на місці події, хлопець врятував десятки людських життів.

Відомі співаки, актори, спортсмени, політики – постійні гості програми "Віра. Надія. Любов". Спостерігаючи за ними під час зйомок, можна побачити, як змінюється вираз обличчя тієї чи іншої людини.

Крізь маску публічної і світської людини проступає співчуття і любов до ближнього. Іноді очі глядачів наповнюють сльози...

Солістка легендарної групи "Фрістайл" Ніна Кірсо після запису програми, сказала: "Я із задоволенням відгукнулася на запрошення Першого Національного взяти участь у програмі "Віра. Надія. Любов". Вона дає позитивний настрій. Тут звучать історії людей, які, долаючи недугу, знаходять у собі сили виживати в найскладніших ситуаціях. Це такі хороші приклади для кожного з нас. Програма "Віра. Надія. Любов" вчить боротися за життя. Вчить любові. Вона перевертає свідомість і допомагає знайти істинні цінності.

Я людина віруюча. Ходжу до церкви і завжди молюся за всіх, хто потребує. Обов'язково помолюся і за героїв цієї програми. А ще пораджуся зі священиком, можливо вийде надати допомогу іншого характеру. Думаю, щось таки зможемо зробити для цих людей. Але, як говорить Святе Письмо, нехай твоя права рука не знає, що робить ліва".

Дивіться програму "Віра. Надія. Любов" щоп'ятниці об 11:10 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: