:
Перший Національний зняв програму до 70-річчя Ігоря Поклада

Перший Національний зняв програму до 70-річчя Ігоря Поклада

07 грудня 2011

10 грудня виповнюється 70 років від дня народження Ігоря Поклада – відомого українського композитора. "Дикі гуси", "Зелений клен", "Скрипка грає", "Чарівна скрипка" та інші пісні маестро здобули всенародну любов і визнання. Перший Національний приготував Ігорю Дмитровичу подарунок – зняв програму "Хай щастить вам!", присвячену його творчості.

Прем’єра відбудеться 10 грудня о 20:40.

В програму ввійшли розповіді маестро про те, як створювалися його пісні, що послужило натхненням для тієї чи іншої композиції, а також спогади перших виконавців пісень Ігоря Поклада. Своїми враженнями про творчість Ігоря Дмитровича з телеглядачами поділяться Ніна Матвієнко, Таїсія Повалій та інші відомі вокалісти.

Поет Юрій Рибчинський, який є автором слів багатьох пісень Поклада, розповість про їх зустріч і багаторічну співпрацю. Повідає про те, як мелодія і слова ставали одним цілим, і на світ народжувалася пісня.

Тамара Гвардцетелі, Ніна Матвієнко, Таїсія Повалій виконають хіти, під які зростало не одне покоління українців.

Програма, присвячена творчості Ігоря Поклада, – це маленьке відкриття невідомих сторінок біографії великої людини.

Дивіться програму "Хай щастить вам!", присвячену 70-річчю Ігоря Поклада, 10 грудня о 20:40 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: