:
Перший Національний підтримує благодійну виставку

Перший Національний підтримує благодійну виставку "Художники – дітям України!"

07 грудня 2011

У вівторок, 13 грудня, в "Шоколадному будинку" в місті Києві розпочнеться виставка художніх робіт у рамках міжнародного арт-проекту Маріанни Абрамової "Палітра свободи" під назвою "Художники – дітям України!".

Проект "Палітра свободи", що об’єднує художників з різних країн світу, має на меті розширити можливості творчого спілкування, ознайомити з розвитком сучасного мистецтва в різних країнах, сприяти відкритому діалогу культур.

Кошти, виручені від продажу частини робіт сучасних міжнародних художників у рамках проекту "Художники – дітям України!", підуть на благодійність, а саме на субсидіювання програми з соціальної адаптації та профорієнтації дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської уваги.

Перший Національний підтримує важливий соціальний проект, який має звернути увагу спільноти на проблеми, що є на сьогодні актуальними для кожного члена українського суспільства.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 94,41% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: