:
Бокс на Першому! Сенченко – Наварро!

Бокс на Першому! Сенченко – Наварро!

29 серпня 2010

30 серпня о 21:45 у прямому ефірі Перший покаже найважливіший бій літа. Українець, чемпіон світу за версією WBA у другій напівсередній вазі В’ячеслав Сенченко відстоюватиме свій титул. Конкурентом донеччанина стане боксер з Венесуели Чарлі Хосе Наварро.

Бій між Сенченком та Наварро відбудеться в рамках 55-го ювілейного боксерського шоу, що проводить промоутерська компанія "Union Boxing Promotion" 30 серпня на центральній площі міста Донецьк.

"У цей вечір, окрім бою між В’ячеславом Сенченком та Чарлі Хосе Наваррою, відбудеться ще сім титульних поєдинків. Їх Перший Національний показуватиме протягом тижня у записі в програмі "Чоловічий клуб". У бою за звання чемпіона Європи EBU Олег Юхимович (Україна, "Union Boxing Promotion") захищатиме свій титул проти Софьяна Такушта (Франція). У поєдинку за вакантний титул чемпіона світу за версією IBC зустрінуться Володимир Кравець (Україна, "Union Boxing Promotion") і Тарик Мадни (Бельгія). Яго Киладзе (Україна, "Union Boxing Promotion") битиметься за звання Інтерконтинентального чемпіона WBC Youth проти Артурса Куликаускиса з Латвії. Сервер Емурлаєв (Україна, "Union Boxing Promotion") в поєдинку проти представника Іспанії Бласа Мігеля Мартинеса відстоюватиме свій пояс чемпіона Європи EBA. У поєдинку за титул чемпіона Європи за версією EBU European External зійдуться Стас Мердов (Україна, "Union Boxing Promotion") і Суат Лазі (Італія). За вакантний пояс чемпіона України битимуться Артем Карпец (Україна, "Union Boxing Promotion") та Ігор Фаниян (Україна, Бровари). Як і обіцяли, Перший дарує справжні видовищні спортивні події своїм глядачам", – розповів радник генерального директора НТКУ Олександр Борисенко.

"Перший Національний"–- загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: