:
Перший представив нові музичні проекти

Перший представив нові музичні проекти

31 серпня 2010

В останній день літа, 31 серпня, на Першому Національному презентували три нові музичні проекти.

З нового сезону на Першому виходитиме «Зірковий ранок», хіт-парад «Національна двадцятка» та головний проект року – національний відбір на «Євробачення-2011».

«Програма про життя шоу-бізнесу, не тільки українського, а й закордонного – це «Зірковий ранок». Щонеділі об 11 годині наші красуні покажуть вам найекслюзивніші, найцікавіші шоу-бізнесові новини. І всьому, що відбувається на екрані, даватиметься критична оцінка. Цей проект виробляється разом з продакшн-студією «Боні і Клайд».

Програма «Національна двадцятка» – це «злий хіт-парад». Такого в ефірі Першого Національного ще не було. В цій програмі багато фішок – це і ведучі Ігор Посипайко та діджей «Кіss FM» Ірина Чемпіон, і сурдопереклад кліпів українських виконавців, і неординарні критичні підводки.

Звісно ж, головний музичний проект року на Першому – «Євробачення-2011».

12 вересня на Першому можна побачити фільм про конкурс «Євробачення» в ретроспективі участі в ньому України. А 19 та 26 вересня – фільми про кастинги, які нещодавно відбулися і на яких обирали півфіналістів. І вже 3 жовтня розпочнуться прямі ефіри. Адже з 1 жовтня положенням про конкурс дозволено оприлюднювати пісні, які братимуть участь у «Євробаченні», – розповів про нові проекти заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

Більш детально про проект «Євробачення-2011» розповів один з ведучих Тімур Мірошниченко: «Після жеребкування 35 півфіналістів, ми розділимо їх на п’ять груп по 7 учасників у кожній. Кожної програми вибуватиме по два учасника, одного виганятиме журі, іншого – глядачі. Таким чином, наступний етап – 25 учасників, і до кінця року залишиться 15 фіналістів. Відбір на «Євробачення-2011» – це не талант-шоу. Це єдиний проект в Україні, який гарантує суперприз – поїздку на «Євробачення». І саме такі гарантії переможцю дає Перший Національний».

Також на презентації йшлося про Дитячий конкурс «Євробачення-2010» і представницю від України – Юлію Гурську. Наразі Юля працює над вокалом та постановкою номера. За словами Валіда Арфуша, Національна телекомпанія активно долучається до долі маленької зірочки, яка цього року виступатиме від України. Найближчим часом за допомогою Першого Національного буде відзнято кліп для Юлії Гурської на пісню «Літак», що лунатиме 20 листопада на фіналі Дитячого «Євробачення-2010» в Мінську.

Прем’єра «Національної двадцятки» відбулася в суботу 28 серпня об 11 годині. За перший ефір програма дістала частку 4,3%, рейтинг – 0,5% за аудиторією 18+. Цими ж вихідними в ефір Першого вийшов і «Зірковий ранок» з часткою 2,8%, рейтингом 0, 4% за аудиторією 18+.

"Перший Національний"–- загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: