:
Білорусь визначилась із дизайном сцени Дитячого Євробачення-2010

Білорусь визначилась із дизайном сцени Дитячого Євробачення-2010

01 вересня 2010

Білорусь часто називають країною під білими крилами, тому дизайн сцени ДПКЄ-2010 у Мінську має назву "Земля під крилами" і містить елементи конструкцій, що нагадують крила.

Швецький дизайнер Ульф Мартенсон за основу створення сцени взяв логотип ДПКЄ-2010, що має форму крил і символізує політ, свободу та натхнення, які відчуваєш, коли за твоїми спинами крила. Кола з логотипу стали основною сценою, сценою ведучих та сценою для глядачів і танцюристів.

"Ідеєю було зробити усі елементи сцени яскравими і кольоровими. Ми використали багато світла. Під кожним великим крилом ми розмістили світло кольорів логотипу" – розповів дизайнер сцени Ульф Мартенсон.

"Ще один секрет: ми хочемо залучити ведучих до всього шоу. Вони будуть на сцені протягом усього конкурсу, танцюючи та співаючи разом з конкурсантами. Але розміщуватимуться на своїй власній сцені", – додав дизайнер сцени.

У Мінськ-Арені сцена буде змонтована у перший тиждень листопада, а сам конкурс відбудеться 20 листопада 2010 року, якому передуватиме цілий тиждень репетицій маленьких артистів.

Читайте також: