:
ТелеАкадемія відкрила свої двері для студентів!

ТелеАкадемія відкрила свої двері для студентів!

01 вересня 2010

1 вересня на Першому Національному був справжній День знань. Адже цього дня на Першому відкривали ТелеАкадемію. На перший курс набрали 16 студентів, які вже із завтрашнього дня упродовж двох місяців розбиратимуться у телевізійних премудростях.

З початком навчання у школі телебачення Першого Національного перших студентів привітав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф: "Ми щиро вітаємо вас у стінах Національної телекомпанії. Спробуйте взяти максимальну користь від навчання тут, адже Перший Національний – це єдиний телеканал в Україні, який має найтривалішу історію. Можна сказати, що з Першого і почалася історія телебачення в Україні. З вами працюватимуть справжні фахівці, і ви відчуєте смак справжнього телебачення".

Перший місяць свого навчання студенти проведуть за опануванням теорії, а вже з другого долучаться до практичних завдань. Щоп’ятниці глядачі Першого Національного зможуть побачити ці роботи в ефірі. Найкращі учні зможуть вступити до профільних вишів чи отримати роботу на Першому Національному.

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: