:
Конкуренти Юлії Гурської на Дитячому

Конкуренти Юлії Гурської на Дитячому "Євробаченні-2010"

16 вересня 2010

Наприкінці літа Україна визначилась з вибором представника на Конкурс дитячої пісні Євробачення-2010, що відбудеться 20 листопада в Мінську (Білорусь). Переможницею українського національного відбору стала 15-річна Юлія Гурська з піснею "Літак". Юля займається музикою з 6 років і вже давно мріяла взяти участь у національному відборі ДПКЄ.

Національні відбори серед інших країн-учасниць Дитячого "Євробачення" тривають. Днями зі своїми представниками визначилась Грузія та Білорусь.

Маріам обрана Грузією для участі в ДПКЄ-2010.

Маріам Какхелішвілі була обрана грузинськими телеглядачами та журі як вибір №1, і це означає тільки одне – вона представлятиме свою батьківщину в Мінську в листопаді.

12 вересня відбувся національний відбір у Грузії, розпочавши таким чином навчальний рік. Одинадцять конкурсантів виконували свої пісні на сцені.

Після того, як усі учасники виконали свої пісні, настав час для телеглядачів і журі вирішувати, хто стане грузинським представником на цьогорічному Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення".

У результаті 14-річна Маріам Какхелішвілі здобула перемогу з піснею "Mari Dari", композитором якої є талановитий композитор, аранжувальник та продюсер Гіга Кукхіанідзе. У пісні поєднані елементи різних музичних стилів, таких, як техно, соул и поп. Вітаємо!

Усі учасники національного відбору, після закінчення місяця репетицій, мали чудову можливість відпочити на базі відпочинку біля озера Базалеті, а також розважитись в одному з мальовничих парків міста "Мтацминда".

Міріам представлятиме Грузію на 8-му Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення", що проходитиме в білоруській столиці Мінську 20 листопада цього року.

Данііл отримує квиток на "Євробачення" від Білорусі.

Данііл Козлов представлятиме Білорусь на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2010". За результатами голосування (вибір був зроблений голосуванням 50 на 50 телеглядачів і журі) пісня "Світло Музики" (Light of Music) у виконанні Данііла набрала найбільшу кількість балів – 24.

Даніілу 13 років. Він почав співати ще у віці 3 років. У цьогорічних мріях Данііла крім перемоги у Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення", є також мрія побачити нашу планету  з космосу. "Я дуже щасливий!!! Для мене музика – це все, все що нас оточує", - сказав Данііл після шоу.

11 талантів боролися за квиток на Дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2010". Крім своїх власних пісень, фіналісти також виконали ще одну пісню всі разом. Ця пісня була написана Кирилом Єрмаковим, який вже декілька раз намагався брати участь у конкурсі.

"Ця пісня про дружбу і мир. Вона говорить, що музика – це найголовніше в нашому житті", - каже автор.

Ведучими національного відбору були Ксенія Ситник, переможниця Пісенного конкурсу "Євробачення-2005", та лідер білоруського гурту "Drozdy" Віталій Карпанов.

Для Данііла це шоу було лише репетицією перед великим конкурсом у Мінську 20 листопада 2010 року.

Читайте також: