:
До Євро-2012: Пряма трансляція матчу

До Євро-2012: Пряма трансляція матчу "Україна - Литва"

25 травня 2010

Cьогодні, 25 травня, національна збірна України з футболу розпочинає підготовку до фінального турніру Євро-2012 товариським матчем з командою Литви. Гра відбудеться на харківському стадіоні "Металіст". Пряму трансляцію поєдинку буде здійснювати "Перший національний" телеканал. Початок - о 19:00.

Поєдинок української та литовської збірної стане вирішальним для всього тренерського штабу на чолі з новим тренером Мироном Маркевичем і покаже, наскільки українська збірна готова до нового сезону.

- Сьогодні розпочнеться перший етап серйозної підготовки команди до Євро-2012, - зізнався виданнню "Известия в Украине" наставник збірної Мирон Маркевич. - Наша мета виграти цей чемпіонат і тому нас чекає довга і копітка робота, яка повинна принести свої плоди.

На разі у вболівальницьких колах не вщухає дискусія, хто буде капітаном команди. Головний тренер раніше говорив, що з питанням про капітана він ще не визначився. Але зараз Маркевич проти різких змін:

- Я прихильник того, щоб капітан вибирався командою, а не вольовим рішенням тренера.Швидше за все, капітаном буде Шевченка. Андрій виділяється на полі своєю працездатністю і в будь-яку хвилину може завести партнерів, коли не йде гра. Я впевнений, що його досвід нам допоможе.

Президент харківського" Металіста "Олександр Ярославський переконаний, що на цьому матчі буде аншлаг.Відзначимо, що квитки на цю зустріч продаються вже давно - їх вартість від 20 до 250 гривень.

- Прикро, що на фіналі Кубка України мало було глядачів. Що вдієш: у Харкові люди вболівають за "Металіст". Але ось побачите: на матчі національної збірної, звичайно, буде повний стадіон", - цитує Ярославського "Блік ".

Цікаво, що на домашній арені "Металіста" відразу після матчу збірної почнуть змінювати газон.

- 26 травня о шостій ранку починаємо знімати поле і стелити новий газон, - говорить Ярославський. - Точнісінько такий самий вже укладений на базі" Металіста ". Звідки трава? Навіть не знаю! Мені важливіше знати, звідки гроші взяти на всі ці цілі, а інше не важливо.

Нагадаємо, раніше збірна провела товариський матч з клубом першої ліги охтирським" Нафтовиком ". Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь збірної України.

Розклад товариських матчів збірної України на поточний рік:

  • 25 травня: Україна - Литва
  • 29 травня:Україна - Румунія
  • 2 червня: Норвегія - Україна
  • 11 серпня: Україна - Голландія
  • 3 вересня: Польща - Україна

Читайте також: