:
Не пропусти щоденник другого дня кастингів національного відбору

Не пропусти щоденник другого дня кастингів національного відбору "Євробачення-2011"

21 вересня 2010

Національний відбір "Євробачення-2011" – це конкурс виконавців, який надає можливість усім охочим проявити себе і спробувати власні сили у здобутті права представляти Україну на наймасштабнішому співочому конкурсі Європи!

Майже за рік до "Євробачення-2011" Перший Національний розпочав національний відбір. Уже з 5 липня всі охочі могли стати учасниками кастингів на участь у відборі. Наприкінці серпня протягом двох днів журі обирало півфіналістів, які протягом 4 місяців щонеділі у прямому ефірі Першого Національного змагатимуться за місце у фіналі відбору.

В неділю 26 вересня о 18 годині 45 хвилин дивіться щоденник другого дня кастингів національного відбору "Євробачення-2011". Ви зможете дізнатися, як саме обиралися півфіналісти, і побачити тих, хто вже за тиждень розпочне боротьбу за право представляти Україну на "Євробаченні-2011" в Німеччині.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: