:
Денис Босянок коментуватиме матчі Євро-2012

Денис Босянок коментуватиме матчі Євро-2012

06 березня 2012

Перший Національний уклав контракт з коментатором Денисом Босянком на коментування матчів чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

"Ми раді, що переговори пройшли успішно, і наші вболівальники зможуть дістати задоволення від професійної роботи одного з найсильніших футбольних коментаторів України. Денис Босянок без перебільшення входить до п'ятірки кращих спортивних коментаторів нашої країни", – повідомив заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.

"Від співпраці з Першим Національним на Євро-2012 я очікую радості – особистої та загальної. І хочеться цю радість акумулювати і віддавати людям. Щоб вони через екрани моніторів отримали цей настрій і насолоджувалися великим футболом. Він наших футболістів чекаю, щоб вони помирали на рідній землі, але здобули перемогу! Щоб вони віддавали свої серця, як уболівальники на трибунах та за екранами телевізорів будуть віддавати їм свої. Щоб був унісон сердець – на полі і у повітрі", – сказав коментатор Денис Босянок.

Денис Босянок – український спортивний телекоментатор. Спеціалізація —футбол та хокей (НХЛ). Спортивну журналістику обрав не одразу, а після того, як попрацював звичайним репортером на каналі з першими недержавними новинами — "ТV Табачук". Через два місяці перекваліфікувався на спорт. Після "Табачука" перейшов працювати на "Поверхность-TV" (з 1997 року). Перед тим як стати коментатором, робив програму "Світ спорту", що виходила, зокрема, на каналі УТ-2.

Відкоментувавши декілька поєдинків чемпіонату України на каналах групи "1+1", продовжує працювати на "Поверхность ТВ" на матчах єврокубків. Євро-2012 на Першому Національному стане для нього п’ятим коментуванням найпрестижнішого турніру планети. Мільйони українців вважають його коментаторське мистецтво одним із найкращих на нинішньому телебаченні.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 98% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: