:
У неділю на Першому - пряма трансляція центрального матчу першої ліги

У неділю на Першому - пряма трансляція центрального матчу першої ліги

06 жовтня 2010

Слідом за битвою лідерів у вищому українському дивізіоні, що відбулася в минулі вихідні в Донецьку, де "Шахтар" приймав "Динамо", прийшла черга провідних клубів Першої ліги зустрітися в очному протистоянні. 10 жовтня в рамках 15 туру відбудеться матч між ФК "Львів" та ПФК "Олександрія". Пряма трансляція центрального матчу туру Першої ліги з Добромиля почнеться на Першому національному о 16:00.

Щоб утриматися на першому рядку турнірної таблиці команді з Кіровоградської області достатньо буде і нічиєї. Але, як зазначив на прес-конференції після матчу з "Титаном", головний тренер ПФК "Олександрія" Володимир Шаран, його команда буде грати на перемогу в усіх матчах всіх турнірів. Тим більше, що його колективу це цілком до снаги. Головне - уникати недооцінки суперника, як це було в матчі з білоцерківським "Арсеналом" у рамках 13 туру.

Мінімальний розрив в одне очко - прекрасний привід для підопічних Олександра Рябоконя мобілізувати всі сили, щоб одноосібно очолити турнірну таблицю, змістивши олександрійців на другий рядок.

Городяни в цьому сезоні ще жодного разу не програли на "Лафорт Арені". Чи вдасться ПФК "Олександрії" перервати безпрограшну домашню серію львів'ян, дивіться на Першому національному.

Не пропустіть поєдинок між командами ФК "Львів" (Львів) – ПФК "Олександрія" (Олександрія) у неділю, рівно о 16:00!

Вболівай разом з Першим!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: