:
Перший презентує трансляції італійського футболу серії А

Перший презентує трансляції італійського футболу серії А

21 жовтня 2010

Італійська серія А – законодавець футбольної моди не тільки в Європі, але й в усьому світі. Правдивість цієї сентенції намагалися спростувати невблаганний час, численні скандали, трагедії на стадіонах, корупційні процеси, але з кожної складної ситуації італійський футбол виходив ще сильнішим та знову й знову тішив своїх шанувальників.

Тішив своєю щирістю, своєю красою, своєю величчю, своїм неповторним апеннінським шармом та, звичайно ж, новими успіхами. З року в рік шанувальники цієї першості можуть насолоджуватися грою кращих майстрів шкіряного м’яча у світі. Цього року в серії А виблискують Ето’о, Снайдер, Міліто, Робіньо, Роналдіньо, Ібрагімовіч, Пато, Пірло, Неста, Тотті, де Россі, дель Пьєро, Буффон, Кассано. І це аж ніяк не повний перелік яскравих облич італійського футболу.

У новому сезоні насолодитися неперевершеною грою цих футбольних гуру матимуть можливість і українські вболівальники, слідкуючи за ексклюзивними трансляціями серії А на Першому Національному.

 Перша зустріч з неповторним апеннінським футболом відбудеться вже цієї суботи о 21.45 на стадіоні "Артеміо Франкі", де зіграють "Фіорентина" та "Барі".

А в понеділок футбольний вечір на Першому національному розпочнеться о 19.30. Саме в цей час стартуватиме щотижнева програма "Футбольний код". Цього разу вона буде частково присвячена й італійському футболу, а також традиційно розбиратиме головні проблеми та скандали українського футболу. А о 21.45 ви побачите ще один суперматч серії А "Наполі" – "Мілан". На загал, Перший Національний показуватиме два найцікавіші поєдинки кожного туру найяскравішого та найемоційнішого чемпіонату Старого світу. Зокрема, вже 30 жовтня о 21.45 на вас очікує ще один грандіозний поєдинок, класика світового футболу "Мілан" – "Ювентус"!

Тож не пропустіть новий сезон італійської серії А на Першому Національному! 

Читайте також: