:
Справжні українські мультики на Першому Національному

Справжні українські мультики на Першому Національному

26 жовтня 2010

З листопада Перший Національний запускає серію мультиків власного виробництва "Народна мудрість". Уся багатоманітність та різнобарв'я українського колориту, що яскраво відобразився в прислів’ях та приказках, відтепер оживуть на екрані. І хоча прийнято вважати, що мультфільми дивляться тільки діти, творча група проекту переконана – "Народна мудрість" стане до вподоби усім, і її дивитимуться цілими родинами.

На думку режисера мультиплікаційного циклу "Народна мудрість" Степана Коваля, цей проект виконує особливу соціальну місію, адже спрямований на поширення української культури серед загальної аудиторії найбільшого українського телеканалу.  Степан Коваль – режисер анімаційного кіно, володар "Срібного ведмедя" на фестивалі "Берлінале" та призу глядацьких симпатій у Мадриді, який він отримав нещодавно. Одна з найвідоміших робіт Степана Коваля – мультфільм "Йшов трамвай № 9" – нагороджена дипломом "За почуття гумору і стилю" на фестивалі "Кіно-Ялта–2002" і Головним призом МКФ "Крок-2002". Продюсером проекту є Юлія Грибанова.

Перша серія з'явиться на екранах вже в листопаді. Усього ж в ефір вийде 50 серій.

Якщо ви маєте якесь улюблене прислів’я чи приказку, або просто хочете поділитися народною мудрістю – надсилайте їх на електронну адресу guest@ntu.ua чи поштову: м. Київ-04119, вул. Мельникова 42, "Народна мудрість".

"У невмілого руки не болять" – це точно не про нову серію мультфільмів на Першому Національному. Творчий колектив проекту знає, як зробити справжній, красивий український мультик!

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: