:
У Телеакадемії вітали перших випускників

У Телеакадемії вітали перших випускників

01 листопада 2010

Рівно два місяці минуло, як 14 юнаків і дівчат вступили до Телеакадемії зі щирим бажанням освоїти нові професії. І 1 листопада вони отримали дипломи перших випускників.

Генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф, який вручив випускникам дипломи, зазначив: "Для випускників Телеакадемії – це перший крок. Я хотів би порадити вам не зупинятися на досягнутому, а зробити цей етап початком у своїй кар’єрі. І пов’язати своє життя з дивовижним і непередбачуваним світом телебачення. Більшість відомих вам телевізійників починали свою кар’єру саме на Першому Національному. І ви маєте досить хороший початок – диплом Телеакадемії, щоб знайти себе на Першому. Канал розвивається, відкриватимуться нові проекти, і молоді й талановиті працівники завжди зможуть реалізувати себе у нас".

Нині триває набір другого курсу слухачів до Телеакадемії.

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: