:
Цього тижня в італійській Серії А матчі за участю лідерів на Першому

Цього тижня в італійській Серії А матчі за участю лідерів на Першому

03 листопада 2010

На цьому тижні шанувальники італійського футболу матимуть змогу спостерігати за двома поєдинками 10 туру Серії А на Першому. У суботу, 6 листопада, о 21:45 один з головних фаворитів на "скудетто" "Інтер" прийматиме на "Джузеппе Меацца" "Брешію". А у неділю, 7 листопада, о 16:00 не пропустіть одну з найпринциповіших дуелей в італійському чемпіонаті - "Лаціо" - "Рома".

Крісло головного тренера під Джузеппе Якіні захиталося ще після 8 туру, коли кількість поразок "ластівок" стала рівною 4. Ще одна поразка у 9 турі від "Наполі", і тепер, можливо, зміна наставника в "Брешіа" це тільки питання часу.

Після мінімальної перемоги над "Дженоа" у попередньому турі підопічні Бенітеса повернули собі другу позицію. Хоча відчувати себе там впевнено ніяк не можуть. Найближчі сусіди "неро-адзурі", "Мілан", програють лише один пункт і так само як й "інтерісти" у 10 турі грають з аутсайдером. Тому поки не час розслаблятися.

Восени "Лаціо" демонструє, нехай часом не дуже видовищну, але надійну гру, і впевнено посідає перше місце в італійській першості, втративши лише 5 пунктів. "Лаціалі" двічі у своїй історії вигравали "скудетто" - і у сезоні 1973/74, і у чемпіонаті 1999/00 після 9 туру "орли" лідирували у турнірній таблиці. Тож згідно нумерології поки що для "б'янко-челесті" все складається якнайкраще. Суперник "Лаціо" у 10 турі не стільки грізний, скільки принциповий. "Рома" поступово оговтується після провального старту сезону, але із впевненістю можна сказати, що настрій на цей поєдинок в обох команд особливий.

Дивіться найзапекліші баталії італійського чемпіонату на Першому.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: