:
Альоша:

Альоша: "Якщо прибрати нуль з десятки, то Україна на першому місці в "Євробаченні-2010"

01 червня 2010

На першій офіційній прес-конференції після свого повернення з Осло щаслива, але втомлена Альоша поділилася враженнями від участі у конкурсі, розповіла про свої найближчі плани і подякувала всім, хто підтримував і уболівав за неї на "Євробаченні-2010".

Дискусій довкола 10 місця України на "Євробаченні-2010" практично не було – адже це відмінний результат. Українська виконавиця Альоша з дуже серйозною піснею "Sweet People" змогла достукатися до сердець європейців. І зробила це настільки красиво, що навіть Великобританія, яка ніколи не голосувала за Україну, відзначила Альошу п'ятьма балами.

"Наше 10 місце на конкурсі – чудовий результат. Адже той термін, за який ми підготувалися, і ті можливості, які у нас були для найкращого представлення нашої країни, був мінімальний. Ми зробили все, що в наших силах. Головне для мене, що наше повідомлення дійшло, ми достукалися до сердець. Приємно, що дуже багатьом людям дійсно сподобалася пісня. Я вдячна всім тим, хто організував чесний національний відбір, який дав мені можливість проявити себе на "Євробаченні-2010", – розповіла Альоша.

Після повернення з Норвегії, Альоша мріє про відпочинок. Але пообіцяла, що він триватиме не довго, адже вже до осені співачка хоче презентувати англомовний альбом. Також до її найближчих планів входить відкриття власного продюсерського агентства. І як відзначив продюсер Альоші, єдине, що заважає запуску агентства – це відсутність назви.

Сьогодні вранці відбулася зустріч Альоші та представників Національної телекомпанії України із заступником глави адміністрації Президента України Ганною Герман. Альоша подякувала Ганні Миколаївні за допомогу і підтримку, а також за організацію нового відкритого національного відбору, завдяки якому вона і стала учасницею "Євробачення-2010". Ганна Герман привітала Альошу з 10 місцем на конкурсі.

"Ви собі не уявляєте, наскільки ми хвилювалися за нашу виконавицю. Те, що ми потрапили в ТОП-10 – це прекрасно і підтвердило, що ми зробили правильний вибір –Альошу. Сьогодні вранці, після зустрічі з Ганною Герман, ми не могли вийти з Адміністрації Президента України – молоді співробітники Адміністрації фотографувалися з Альошею. Вона стала справжньою національною героїнею", – поділився враженнями заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

Вже з серпня цього року Національна телекомпанія України готується почати новий національний відбір. Його схема буде спрощена. Це дозволить забезпечити ще більшу відкритість. Про національний відбір розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф: "Усі спортсмени прагнуть потрапити в десятку. Ми потрапили, і це чудово! Дуже приємно, що практично в усіх європейських газетах було щось написано про Альошу. А ще Альоша стала єдиним виконавцем, про якого був показаний сюжет на каналі CNN. Цього року ми провели чесний відбір представника на "Євробачення". Наступного року ми підтримаємо цю традицію, і вже в серпні цього року почнемо новий відбір. Уся інформація з'явиться на офіційному сайті Національної телекомпанії найближчим часом".

Читайте також: