:
Гарік Кричевський «відкачав» бучанських хворих!

Гарік Кричевський «відкачав» бучанських хворих!

05 листопада 2010

У неділю, 7 листопада, об 11:25 в ефірі телеканалу «Перший Національний» з'явиться новий сюжет програми «Ближче до народу» з Людмилою Томанек. На цей раз заслужений артист України Гарик Кричевський знову стане лікарем на один день вперше за останні 30 років.

Цілий день Гарік Кричевський у команді бучанської швидкої допомоги виїжджав на виклики до хворих, розбавляючи трудові подвиги піснями під гітару у власному виконанні. Перебуваючи під враженням від того, як зустрічали його пацієнти, він навіть написав нову пісню про травматологів!

Люди не вірили своїм очам, коли на порозі в білому халаті з манометром під пахвою замість рядового ескулапа виникав відомий бард. На одному з виїздів у пацієнта при вигляді Гаріка негайно нормалізувався критично високий тиск, на який чоловік, власне, і скаржився. Подібне «чудесне зцілення» стало першим в історії бучанської швидкої.

У спорт-клуб Гарік поїхав, щоб надати допомогу дівчині, яка стала жертвою одного з тренажерів і зламала ногу. Поки зоряний лікар накладав гіпс, навколо зібрався весь персонал і клієнтура клубу - приїхали навіть ті, у кого в цей день не було занять! Деякі, обступивши Гаріка за роботою, почали скаржитися на розтягнення, удари і ниючі болі в надії отримати дещицю уваги від заслуженого артиста України.

Травмована дівчина отримала «зароблений» автограф на гіпсі, а симулянти - побажання не хворіти. «Колишніх лікарів не буває», - сказав співак, який, між іншим, потомствений лікар.

Незабаром після чергування Гаріка нам стало відомо, що місцеве відділення швидкої допомоги до цих пір страждає: слух про те, що Кричевський відтепер лікує народ, сподвиг багатьох пацієнтів самих різних вікових категорій телефонувати в швидку і вимагати надіслати Гаріка. Ажіотаж триватиме ось вже тиждень, а розчаруванню людей, які так і не встигли стати безпосередньо пацієнтами знаменитого співака і композитора, немає меж.

Так що не пропустіть у неділю, 7 листопада, о 11:25 ефір програми «Ближче до народу» на Першому національному і переконайтеся самі на прикладі Гаріка Кричевського, що колишніх лікарів не буває!

Читайте також: