:
Ток-шоу

Ток-шоу "Нащадки" 11 листопада проводжає Юлію Гурську на Дитяче "Євробачення-2010"!

08 листопада 2010

"Я їду на "Євробачення"! – саме під таким гаслом відбудеться молодіжне ток-шоу "Нащадки".

У четвер 11 листопада о 16:00 темою прямого ефіру стане Дитяче "Євробачення", яке відбудеться в Мінську вже наступного тижня. А саме – участь Юлії Гурської, яка 20 листопада представлятиме Україну на фінальному концерті шоу.

До студії "Нащадків" завітає Альоша зі своїм продюсером Вадимом Лисицею, колишній продюсер Тіни Кароль Олег Чорний та Петро Порошенко, фонд якого підтримує українську конкурсантку на ДПКЄ-2010.

Окрім участі Юлії Гурської в конкурсі Дитячого "Євробачення", під час шоу обговорять і перебіг національного відбору на участь у Конкурсі "Євробачення", який відбувся в серпні цього року. До студії завітають майже всі учасники відбору, які поділяться своїм досвідом і дадуть поради тим маленьким співакам і співачкам, які ще вагаються щодо участфі у відборі ДПКЄ.

Глядачі Першого зможуть насолодитися піснею Юлії Гурської "Мій літак", з якою 20 листопада наша конкурсантка виступатиме в Мінську.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: