:

"Кумівські байки" на Першому: зйомки розпочались!

16 листопада 2010

16 листопада в День працівників телебачення, радіо та зв’язку на Першому Національному розпочались зйомки нової гумористичної теленовели "Кумівські байки". На честь цього знімальна група розбила символічну тарілку з підписами акторів та творчого колективу фільму.

Як розповів генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф: "13 січня в ефірі Першого глядачі зможуть побачити теленовелу "Кумівські байки". Легкий, інколи іронічний гумор, без сумніву, прийдеться до вподоби глядачам. Ми не боїмося цифр і переконані, що глядачі із задоволенням подивляться справжню українську комедію".

Телевізійна гумористичний новела "Кумівcькі байки" – лірична сімейна комедія з елементами ексцентрики. Гумор – життєвий і іронічний, як і ситуації, в які потрапляють герої теленовели.

Ідея, сценарій та режисура – Віктор Андрієнко та Ігор Письменний. Тексти для героїв писав Гарік Конн.

У ролях: Віктор Андрієнко, Василь Бендас, Ігор Письменний, Наталія Гнітій, Володимир Чигляєв, Ігор Арнаутов, Вікторія Чигрин, Азіза Ібрагімова, Антон Колесніков, Олександр Григорьєв, Ігор Мірошніченко, Олена Колісніченко, Вячеслав Гіндін, Михайло Озеров, Ігор Тимошенко, Володимир Комаров.

Як розповів автор ідеї та актор, який грає українського кума, Віктор Андрієнко: "Спокійно, після всіх новорічних свят українці із задоволенням подивляться нашу історію про стосунки двох сімей – російської та української, які пов’язані кумівськими стосунками. Це хороша, стильна комедія, на мій погляд, виключно українська. В зйомках задіяні як українські, так і російські актори. У нас немає політики, в центрі уваги – людські стосунки. Всі події відбуваються не в Києві, а в маленькому містечку поблизу моря – Уморську. Ми не рівнялися на жодний з уже відомих гумористичних серіалів, а просто робимо те, що нам подобається. А те, чи правильно ми це робимо, –  хай оцінить глядач".

Взаємини двох кумів та їх родин розвиватимуться на очах у глядачів.

Першого знімального дня сценаристи розповіли про те, що в теленовелі матиме місце лірична історія кохання між дітьми родин та конфлікт між кумами, один з яких працює на СТО (український кум Віктор Андрієнко), а інший на місцевому телебаченні (російський кум Ігор Письменний).

Теленовела "Кумівські байки" стане гарним подарунком на Старий Новий рік глядачам Першого Національного!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: