:
Перший покаже два сучасні серіали

Перший покаже два сучасні серіали

23 листопада 2010

З 29 листопада на Першому Національному стартує показ двох серіалів"Лялька" і "Банкірші".

Найближчим часом глядачі зможуть побачити фільми "Європейський конвой", "Мертвий, живий, небезпечний", "Під дахами великого міста", "Право на захист".

Серіал "Банкірші" – це історія взаємин трьох сестер. Старша сестра Тамара – типова бізнес-леді, менеджер великого банку, ділова, беручка, напориста. Ганна більш романтична, менш пристосована до реалій столичного життя і перебуває в тіні старшої сестри. Надія – зведена сестра Тамари і Ганни – приїхала до столиці з російської глибинки і намагається налагодити відносини з ріднею. Вона амбітна, як і багато провінціалів жадає підкорити Москву і сподівається на допомогу Тамари і Ганни.

Волею випадку Надія влаштовується працювати в банк, де займає високий пост Тамара. Прудка провінціалка, не соромлячись, використовує родинні зв'язки, обманює і йде в гонитві за успіхом, що називається, по головах. Її мета – кар'єра, і заради неї Надія не гребує жодними засобами. Шахрайство, афери, обмани затягують у свій вир дедалі більше і більше людей і не залишають можливостей для відступу...

Режисер: Андрій Бенкендорф.

У ролях: Олександра Афанасьєва-Шевчук, Катерина Семенова, Денис Карасьов, Михайло Разумовський, Віктор Степанов, Олексій Маклаков, Катерина Васильєва, В'ячеслав Сумський, Ігор Шавлак, Катерина Вуличенко.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: