:

"Приборкання норовливої" в "Театральних сезонах"

24 листопада 2010

"Театральні сезони" на Першому Національному представляють 26 листопада о 19:05 спектакль Київського національного академічного театру імені Івана Франка "Приборкання норовливої". Виставу за п'єсою знаменитого англійського драматурга Вільяма Шекспіра у 1996 році поставив відомий український театральний режисер, тоді – художній керівник театру, Сергій Данченко. Представляє її – нинішній художній керівник театру, народний артист України Богдан Ступка. З його розповіді автору і ведучій програми "Театральні сезони" Світлані Леонттєвій можна дізнатися про "шекспіріану" театру, про геніальність і довговічність постановок Данченка, які продовжують жити і після того, як майстер пішов у Вічність.

Сценографію і костюми до "Приборкання норовливої" придумав непересічний художник театру – Андрій Александрович-Дочевський. Витончену музичну партитуру написав спеціально до цієї вистави художник і композитор Сергій Бідусенко. А неповторні образи – жартівливі, грайливі, смішні та трагічні – створили відомі та імениті актори Олексій Богданович, Остап Ступка, Тетяна Олексенко, Володимир Коляда, Назар Задніпровський та інші.

Не пропустіть "Театральні сезони"!

Це – ваша можливість піти в театр, не виходячи з дому!

Навіть якщо у вашому місті чи селі немає театру, – подивитися виставу усією родиною! Запросити друзів на келих  шампанського і в театр одночасно!

Ми даруємо вам можливість і створюємо настрій!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: