:
Міністерство оборони привітало колектив Першого з Днем журналіста

Міністерство оборони привітало колектив Першого з Днем журналіста

04 червня 2010

Журналістське літо розпочалося з привітань. Сьогодні з Днем журналіста України Перший телеканал привітало Міністерство оборони України. Дванадцятьох співробітників телеканалу нагороджено відзнаками МО України, оголошено подяку та вручено грамоти.

На урочистій зустрічі міністр оборони України Михайло Єжель особисто подякував співробітникам Першого Національного за увагу до служби українського солдата. Підкреслив пріоритети державного телеканалу, в яких честь і потенціал Збройних Сил України. І в тому, що український народ довіряє армії другій після церкви, є чимала заслуга українських журналістів.

Адмірал подякував генеральному директору НТКУ Єгору Бенкендорфу за високий професіоналізм та значний внесок у підготовку та проведення прямої трансляції параду військ з нагоди 65-ї річниці Перемоги.

Приємно, що міністр оборони – теж уважний глядач Першого Національного, особливо програми "Нова армія", де прискіпливо ведеться розмова про армійські будні та їх перспективу. Та й глядачам цікаво довідатися про військове життя.

Керівництво військового відомства побажало телевізійникам бути послідовними у своєму покликанні та здоров’я для нелегкої професії.

Нехай ефір Першого Національного і надалі підтримує мрію кожного солдата - стати генералом!

Читайте також: