:
Третій тур нацвідбору Євробачення: на старт, увага, руш!

Третій тур нацвідбору Євробачення: на старт, увага, руш!

07 грудня 2010

Нарешті завершився другий етап національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2011, переможець якого поїде до Дюссельдорфа представляти Україну на головній музичній сцені Європи. В правилах відбору зазначалося: з 20-ти фіналістів 15 буде обрано суддями-представниками музичної індустрії, а ще п'ятеро виконавців зможуть повернутися на шоу завдяки смс-голосуванню телеглядачів. 

Якщо імена співаків, обраних журі, були відомі конкурсантам давно - їх оголошували після виступів кожної сімки - то результати глядацького голосування трималися в суворій таємниці. Але 5-го грудня результат було оголошено, і ось як виглядає список щасливчиків:

1 сімка: гурт "Закльопки"
2 сімка: гурт Нек$і 
3 сімка: Віталій Галай
4 сімка: Міла Нітіч
5 сімка: Павло Табаков

Але на публіку очікував і приємний сюрприз. Деякі конкурсанти набрали таку велику кількість балів, що впритул наблизилися до лідерів голосування, тож організатори відбору, вражені такою масштабною підтримкою, вирішили дати цим виконавцям ще один шанс. Отже, у третьому турі, крім названих п'яти фіналістів, ми побачимо Пару Нормальних,гурт "АРМІЯ"Ель КравчукаВладіслава Левицького.

Процедура відбору найкращих на третьому етапі також буде непростою з арифметичної точки зору: 24-х виконавців поділили на 3 групи по 8 чоловік, і з кожної групи до наступного раунду вийдуть шестеро: чотири виконавці - за рішенням журі, двоє - за вироком глядачів.

Склад першої вісімки був дуже різноманітним, але професіоналізму вистачало усім. Тому судді, довго не вагаючись і прослухавши конкурсні пісні виконавців вдруге та оцінивши їх "роботу над помилками", оголосили, що до наступного туру виходять Злата Огнєвичдует "Жемчуг"Віталій Галай та гурт "Бахрома".

Але Валіду Арфушу так припав до душі спів Владіслава Левицького, що він використав своє "право вето" та дозволив Владіславу оминути етап голосування - до четвертого туру за рішенням суддів потрапило п'ять конкурсантів замість чотирьох!

Тепер доля ще трьох з них - у ваших руках! Тож якщо вам небайдужі молоді та обдаровані, голосуйте за них своїми смс-ками! Щоб підтримати свого улюбленця і подарувати йому шанс пройти до фіналу нацвідбору, надсилайте до кінця тижня на номер 7888 смс-повідомлення з його кодом:

Гурт "Нек$і" - код 4
Пара Нормальних - код 6
Тетяна Воржева - код 7

А вже наступного тижня "на старт" виходить наступна вісімка, виступи якої обіцяють бути не менш феєричними. Не пропустіть - 12-го грудня, о 18:00, на Першому Національному.

Читайте також: