:
Нацвідбір Євробачення триває: стали відомі результати останнього півфіналу

Нацвідбір Євробачення триває: стали відомі результати останнього півфіналу

29 листопада 2010

Нарешті це сталося: завершився останній, п'ятий півфінал, в результаті якого список фіналістів національного відбору поповнився ще трьома прізвищами. А ось і імена щасливчиків: Джамала, Денис Повалій та Тетяна Воржева!

Позаду - п'ять півфіналів, кожен з яких запам'ятався яскравими (і не дуже яскравими) виступами зірок (і "не дуже зірок") української естради. Але саме останнього півфіналу чекали, напевно, найбільше, адже в списку останньої сімки була співачка, поїздку на Євробачення якій пророкують від самого початку національного відбору...

Недоброзичливці стверджують: насправді судді вже давно вирішили, хто представлятиме Україну в Німеччині, і ім'я цієї людини - Джамала! Виступ цієї дівчини на кастингу запам'ятався усім, але на п'ятому півфіналі Джамала справді вразила журі - її ретро-пісня, вдало підібрана, щоб показати багатогранність голосу співачки, сподобалася усім без винятку!

Денис Повалій постійно намагається довести усім, що в нього від мами - не лише прізвище, але й співочий талант! Щодо наявності у Дениса голосу можна сперечатися, але чого йому не позичати, так це вміння здивувати аудиторію. Його дует з безголовим манекеном, який, між іншим, був уособленням Камалії, викликає щонайменше посмішку.

Найбільше суперечок у суддів було щодо молодої, але самовпевненої Тетяни Воржевої, яка щосили використовує свою схожість з відомою актрисою. У конкурсній пісні дівчина зробила ставку на красу свого молодого тіла, але недопрацювала з вокальними даними. 

Решта учасників сімки (яка через відмову від участі у відборі Маші Собко перетворилася на шістку) тепер сподіваються лише на прихильність телеглядачів. Тож якщо вам небайдужі молоді та обдаровані, голосуйте за них своїми смс-ками! Щоб підтримати свого улюбленця і подарувати йому шанс пройти до фіналу нацвідбору, надсилайте до кінця тижня на номер 7888 смс-повідомлення з його кодом:

Павло Табаков - код 1
Максим Новицький - код 4
Гурт VRODA - код 6 

А вже наступного тижня не пропустіть заключну частину національного відбору, адже саме 5 грудня о 18:00 будуть оголошені п'ятеро співаків, які зможуть продовжити боротьбу завдяки відданим вами голосам!

Читайте також: