:
Троє фіналісток Євро-відбору стали на крок ближчими до Дюссельдорфа

Троє фіналісток Євро-відбору стали на крок ближчими до Дюссельдорфа

22 листопада 2010

Ось і завершився четвертий, передостанній півфінал українського національного відбору Євробачення. Четверта сімка виконавців була напрочуд сильною, і суддям прийшлося нелегко при виборі трьох найсильніших... Все ж, вони змогли досягти консенсусу і подарували путівки до фіналу Міці Ньютон, Анастасії Приходько та Златі Огнєвич.

Кожна з трьох дівчат вразила журі та публіку в залі не лише голосовими даними, якими на конкурсах такого масштабу нікого не здивуєш, але й красивою постановкою номеру. Так, навколо маленької білявочки Міки кружляли у хитромудрому танку гімнасти-еквілібристи. Злата ж підкорила всю залу використанням міксу народного співу та сучасної поп-музики, а її імітування співу зозулі просто не залишило решті учасників шансів. Молода мама Настя Приходько, хоч і не робила ставки на яскравий костюм чи декорації, взяла суддів своїм професіоналізмом

Решті учасників пощастило менше, хоч вони й досі мають шанс потрапити до фіналу, склад учасників якого тепер повністю залежить від телеглядачів. Щоб підтримати свого улюбленця і подарувати йому шанс пройти до фіналу нацвідбору, надсилайте до кінця тижня на номер 7888 смс-повідомлення з його кодом:

Олександр Кварта - код 1
Владислав Левицький - код 2
Dash - код 3
Міла Нітіч - код 4

І головне - не пропустіть наступний ефір, що відбудеться вже менш, ніж за тиждень. Цієї неділі за вихід у фінал змагатимуться чи не найсильніші учасники нацвідбору. 28 листопада о 18:00 ви почуєте та побачите джазову зіркуДжамалу, "дуже вагітний" гурт "VRODA", "матусиного синочка" Дениса Повалія, гарячого й ексцентричного Максима Новицького, "темну конячку" Павла Табакова та екс-фабрикантку Таню Воржеву

Нагадаємо, що співачка Марія Собко, сьома учасниця п'ятої сімки, відмовилася від участі у відборі в зв'язку з щільним графіком зйомок іншого проекту, в якому дівчина бере участь.

Отже, не пропустіть - 28 листопада, о 18:00 на Першому Національному - заключний етап півфінальних відборів на конкурс пісні Євробачення-2011. Підтримайте своїх улюбленців!

Читайте також: