:
Діти з Першого національного

Діти з Першого національного "атакували" Андрієнка

10 грудня 2010

Не встигли куми Віктор Андрієнко та Ігор Письмовий оголосити своїй творчій групі невелику перерву в зйомках "Кумівських байок", аби трохи відпочити і приємно провести час в компанії старовинного приятеля, фотохудожника та просто чудової людині Саші Ктиторчука (він давно запрошував "кумів" до себе в гості на кораблик), як на артистів (Андрієнка і Письменного, а також Вікторію Чигрину, Наталю Гнітий, Азізу Ібрагімову та Василя Бендаса) в буквальному сенсі слова напали тінейджери з програми "Обрежно, діти!", яка виходить на Першому національному.

Ця банда юних піратів просто увірвалася на корабель, де і "застукала" всю кумівську зграю в тісній, але затишній каюті. Там, посідавши прямо на підлозі, дітлахи влаштували допит з пристрастю: а що це за кіно таке знімають нині для їхнього рідного телеканалу?

Артисти не те щоб чинили опір: просто планували зовсім інакше провести той вечір. Наступного дня Вікторові Андрієнку вже належало перевтілюватися для "Великої різниці" у Костянтина Меладзе, в Петю Чорного і ще в декількох гламурних героїв, а Наташу Гнітий в тій самій програмі чекав образ вічно молодої Барбари Брильськи...

Проте довелося поступитися: діти все-таки, та й "Кумівські байки" заплановані як кіно сімейне, є про що поговорити. Ось тільки навряд чи уявляли собі дорослі артисти, в який бік повернеться цю розмова. Коли одна з тінейджерок, посилаючись на власні життєві спостереження, припустила, що у фільмі між кумівським сім'ями обов'язково виникне любовна колізія, що переросте в трагікомедію, у Письменного очі на лоб полізли, а Андрієнко взагалі з дивана на підлогу з'їхав (добре, що в Ктиторчука навіть палуба килимами покрита).

Загалом, тон розмови був обраний, і розмова не раз кипіла емоціями. Ну, та дарма, чи що? Адже "батьки" з "дітками" спілкуються! Розмова, природно, не обмежився "кумівським байками". Сперечалися до хрипоти: про кіно, літературі, улюблених героїв. І навіть про акторській майстерності. Дівчата вирішили похизуватися перед метрами тим, чому їх навчили в театральній студії, але були биті, як любить висловлюватися Андрієнко, "молотком по пальцях":
"Ну от подивіться на Азізу - вона практично ваша ровесниця! Але взяв я її зніматися зовсім не тому, що вона навчилася розповідати скоромовки за підручником!"

До речі, старші були дуже розчаровані тим, що підлітки, виявляється, практично нічого не бачили з радянського дитячого кіно "Дика собака Дінго", "Дзвонять, відчиніть двері","Дівчинка, хочеш зніматися в кіно?", "Йшла собака по роялю"," Ключ без права передачі" і навіть "Опудало"- все це НІЧОГО не значить для сьогоднішніх старшокласників!"
"Як же так?! "- здивовано розводили руками актори. Зате ми з бабусями-дідусями дивимося їхні улюблені "Весна на Зарічній вулиці", "Підкидьок" і "17 миттєвостей весни", - намагалися виправдатися "дітвора"…
Про що ще йшлося у цій "дорослій" розмові, можна буде дізнатися з чергової програми "Обережно, діти!", яка незабаром вийде в ефірі Першого національного. Дуся Фото ПЦ "Аврора"

Читайте також: