:
Перший Національний влаштував журналістам караоке-вечірку

Перший Національний влаштував журналістам караоке-вечірку

10 грудня 2010

Вчора, 9 грудня, в одному з ресторанів Києва колектив Першого Національного разом з представниками ЗМІ позмагалися на караоке-вечірці, приуроченій до Нового року. Ведучі улюблених телеглядачами програм, журналісти та керівництво каналу групами і соло натхненно виконали безліч своїх улюблених пісень, щоб довести, що талановита людина, ким би вона не була за професією, здібна в усьому.

Ведучими заходу були веселі та кмітливі, всіма гаряче обожнювані Іра Champion та Ігор Посипайко, які подбали про те, щоб ніхто з гостей не зміг приховати своїх незрівнянних вокальних даних.

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф привітав усіх присутніх з Новим роком, що настає, побажав творчих звершень і, звичайно ж, відзначив успіхи каналу, популярність якого серед українських телеглядачів зростає з кожним днем. "Мине ще максимум рік, і наші співробітники зможуть пишатися тим, що вони працюють на каналі. Перший Національний буде міцним і згуртованим", – сказав Єгор Бенкендорф, відкриваючи караоке-вечірку.

Переможцями караоке-баттла стали перший заступник генерального директора НТКУ Артем Денисов, заступник генерального директора Євген Каленський, генеральний продюсер Олексій Семенов і його дружина Анна, а також чарівні дружини Єгора Бенкендорфа – Юлія Бенкендорф (Стахорська) та Валіда Арфуша – Лідія Петрова, актриса і ведуча "Легко бути жінкою" Ольга Сумська, ведуча "Ближче до народу" Людмила Томанек, ведучий "Євробачення", програми "Як це?" і "Нащадки" Тимур Мірошниченко, ведучий програми "Світло" Юрій Кот, директор ТО документальних фільмів і програм Марк Гресь, редактор "Шоу обоз" Оксана Міносян, редактор "Дусі" Іван Ковпашко і, нарешті, фотограф "Українських новин" Вольдемар Гарлушко.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: