:
Перший проведе кастинг для участі в проекті

Перший проведе кастинг для участі в проекті "Магія цирку"

13 грудня 2010

Хочеш, аби новорічна казка не закінчувалася? Перший Національний внесе у твоє життя "Магію цирку"!

20 - 21 лютого відбудеться грандіозний кастинг серед дітей від 9 до 13 років для участі в новому міжнародному телевізійному проекті "Магія цирку".

Якщо ти:

  • вчишся в цирковій школі,
  • ще НЕ працюєш у цирку,
  • мрієш про блискучу циркову арену та мільйонах оплесків,
  • готовий вразити весь світ своєю майстерністю

приходь на кастинг і покажи, на що ти здатний!

Тривалість виступів:

  • для індивідуального виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 3 хвилин 30 секунд;
  • для групового виступу - від 2 хвилин 30 секунд до 5 хвилин.

У національному відборі країна вибере п'ять кращих конкурсантів, з яких EBU (Міжнародний союз мовлення) вибере три циркових номери, які будуть представляти Україну на фінальному шоу в Женеві.

"Зараз Перший Національний веде переговори, щоб провести кастинг на найвищому рівні. Фінал відбору учасників для поїздки до Женеви ми плануємо провести на арені цирку", - сказав генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов. - "Хочеться, щоб це було яскраве шоу, на яке зможуть прийти глядачі. Ми чекаємо заявки від дітей 9-13 років, які хочуть взяти участь у відборі. І поїхати до Женеви представляти Україну. Скоро на сайті Першого Національного з'явиться докладна інформація про умови конкурсу".

ДОВІДКА

Міжнародний телевізійний проект "Магія цирку" - це абсолютно нове телевізійне шоу, створене ЕВU. Кожна країна повинна надати п'ять конкурсантів - представників різних жанрів циркового мистецтва - клоунів, жонглерів, дресирувальників, акробатів і майстрів інших жанрів.

Проект проходить за форматом, який вибирає мовник, але з активним залученням дітей-учасників, які беруть участь у підготовці номера, виборі музики і костюмів.

Спеціально для майбутніх учасників і глядачів проекту Перший Національний під час новорічних і різдвяних свят покаже повну версію шоу "Магія цирку", яке проходило 27 листопада в Женеві.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: