:
Перший Національний запускає новий соціальний проект

Перший Національний запускає новий соціальний проект

13 грудня 2010

17 січня 2011 в ефірі Першого Національного виходить новий соціальний проект "Хочу, щоб ти була". Він присвячений проблемі усиновлення дітей-сиріт.

Діти в будь-якому віці хочуть, щоб поруч була сім'я. Тому Перший вирішив відійти від популярних канонів "рекламування" милих сиріток-малюків і показати тих, на кого часто дивляться з острахом чи просто не помічають, хоча вони гідні набагато більшого.

"Як правило, коли люди хочуть усиновити дитину, вони віддають перевагу немовлятам. А старших дітей обходять увагою. У проекті "Хочу, що б ти була" ми будемо розповідати про те, як живуть люди, які усиновили дітей старшого віку. Це щасливі, гармонійні сім'ї", – поділився генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов. – "Наша знімальна група планує побувати в багатьох дитячих будинках України. Ми хочемо показати дітей, які потребують прийомних батьків. Вони справді чудові. Хочеться, щоб телеглядачі зрозуміли, що з дитиною з дитячого будинку легко знайти спільну мову. А сім'ї, які взяли до себе вихованців дитячих будинків, поділяться своїм досвідом".

Ведучою програми запрошена співачка Тетяна Нєдєльська, яка багато знає про проблеми вихованців дитячих будинків. Зі своїм чоловіком Яном Табачником вони купили три будинки для малозабезпечених сімей, що усиновили сиріт.

Тетяна Нєдєльська і новий соціальний проект "Хочу, щоб ти була" покаже вам, що сироти з дитячих будинків – діти, які можуть зробити життя своїх батьків щасливим і повноцінним. І їх теплота зігріє вас у зимову хуртовину навіть через екрани телевізорів.

Перший Національний – телеканал, який не уникає гострих соціальних проблем.

В ефірі каналу транслюються програми, які висвітлюють найболючіші питання суспільства: релігія і мораль ("Світло"), сімейне життя ("Віра. Надія. Любов"), життя після пенсії ("Надвечір'я") та соціальні розслідування ("Ревізор").

Телебачення повинно допомагати.

Зробимо світ кращим. З Першим Національним.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: