:
Нацвідбір Євробачення набирає обертів: стали відомі ще п'ять імен!

Нацвідбір Євробачення набирає обертів: стали відомі ще п'ять імен!

13 грудня 2010

У неділю, 12 грудня, телеглядачам нарешті стали відомі ще п'ять імен учасників третього туру, які продовжать боротьбу за поїздку до Дюссельдорфа на Євробачення-2011 в ролі представника України.

Друга вісімка учасників підібралася цікава, але, вже традиційно, переважно жіноча. З восьми учасників цього раунду майже всі виконавці потрапили до фіналу без проблем - семеро з них (Олена КорнєєваХристина КімІван Березовський,ШанісДенис ПовалійАнастасія ПриходькоМіка Ньютон) стали номінантами від журі, і лише гурт "Закльопки" вийшов до третього туру завдяки палкій підтримці прихильників, які відіслали за своїх кумирів тисячі смс-повідомлень.

Виступи конкурсантів усі були на належному рівні, що судді не втомлювалися підмічати. Єдиною співачкою, якій довелося вислухати критику, та й то не зовсім на свою адресу, стала Христина Кім - на думку Камалії та Антона Цесліка, дівчина на бек-вокалі (як виявилося, сестра самої Христини) трохи фальшивила.

Після тривалого голосування та роздумів судді оголосили свій вердикт (якого, до речі, дочекалися далеко не всі виконавці). До наступного туру вийшли такі виконавці: Міка НьютонОлена КорнєєваШаніс та Анастасія Приходько.

Але Валід Арфуш не втримався, і вдруге порушив правила відбору, скориставшися своїм правилом вето: йому так припав до душі харизматичний Денис Повалій, що голова журі вступився за нього і своїм "владним жезлом" відправив його прямісінько до суперфіналу.

Решта ж виконавців чекають на ваші смс-повідомлення! Тож якщо вам небайдужі молоді та обдаровані, голосуйте за них своїми смс-ками! Щоб підтримати свого улюбленця і подарувати йому шанс пройти до фіналу нацвідбору, надсилайте до кінця тижня на номер 7888 смс-повідомлення з його кодом:

Іван Березовський - код 2 
Тріо "Закльопки" - код 4
Христина Кім - код 6

А наступного тижня виступатиме третя вісімка фіналістів, яку просто не можна пропустити! У останній групі виконавців ви станете свідками запеклої боротьби ДжамалиМіли НітічПавла ТабаковаДаші МедовоїЕдуарда Романюти, Олексія Матіасагурту "Армія" та Ель Кравчука

Не пропустіть - 19 грудня, о 18.00 на Першому Національному. Буде гаряче!

Читайте також: