:
Микита Міхалков взяв участь у новому проекті Першого Національного

Микита Міхалков взяв участь у новому проекті Першого Національного

15 грудня 2010

Сьогодні, 15 грудня 2010 р., відбувся запис першого випуску нового проекту Першого Національного під назвою «Глибинне буріння». Його першим учасником став відомий російський режисер Микита Міхалков.

Програма «Глибинне буріння» побудована у вигляді діалогу з відомими сучасниками. Глибокий і деколи іронічний погляд на проблеми, що хвилюють сьогоднішнє суспільство, дасть можливість розкрити думку співрозмовників, дати ту чи іншу оцінку подіям, що відбуваються в нашому житті. Гості програми можуть не стосуватися теми обговорення і бути носіями свіжого й нестандартного погляду на проблему зі сторони. Пріоритет програми – інтелектуали, лідери думок, відомі в Україні та за її межами люди, письменники, бізнесмени, мислителі. Ведучий програми – Андрій Пальчевський.

Як зазначив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, у програмі братимуть участь відомі, неординарні люди.
«Ми свідомо відходимо від обговорення політики в цьому проекті. Життя складається не тільки з неї. Є багато інших важливих речей, які впливають на кожного з нас. У програмі візьмуть участь багато яскравих і відомих в Україні та за її межами людей, чию думку не тільки цікаво, а й пізнавально почути. Нудно не буде!», – повідомив Єгор Бенкендорф.

Ведучий програми Андрій Пальчевський розповів про проект: «Розмовляючи між собою, люди говорять, а що таке «Глибинне буріння»? І хтось мені сказав, що головна асоціація – пошук корисних копалин. І мені хотілося б, аби ця програма стала пошуком корисних копалин у головах. Головне завдання програми показати, що в Україні багато мудрих людей, показати мудрим людям України мудрих людей світу. Ми запрошуватимемо людей з різних країн, і не лише з ближнього зарубіжжя. У нашій програмі глядачі побачать багато важливих і цікавих людей. Перед усім ми б хотіли, що б в нашій програмі гостями стали вчені, люди, які б несли мудрість, яка так зараз не вистачає молодим людям. Інколи дуже поважно вислухати іншу думку».

Перший випуск програми «Глибинне буріння» за участю Микити Міхалкова вийде в ефірі «Першого Національного» 20 січня 2011 р. о 22.00.

Ексклюзивно на Першому Національному.

Читайте також: