:
Танго утрьох:  НТКУ, Міжнародний Фонд розвитку танцювального спорту в Україні, Всесвітня Танцювальна Рада!

Танго утрьох: НТКУ, Міжнародний Фонд розвитку танцювального спорту в Україні, Всесвітня Танцювальна Рада!

17 грудня 2010

Національна телекомпанія України підписала Меморандум про співпрацю з Міжнародним Фондом розвитку танцювального спорту в Україні. Таким чином, Перший Національний всіляко сприятиме подальшому розвитку та популяризації танцювального мистецтва.

17–19 грудня 2010 року в Києві відбудеться відкритий танцювальний турнір: "Kубок України 2010" (латиноамериканська програма) та "Кубок Києва 2010" (стандартна програма). Змагання пройдуть за підтримки Всесвітньої Танцювальної Ради (WDC), а також Першого Національного, в ефірі якого глядачі зможуть побачити низку репортажів з усіх конкурсних днів.

"На жаль, сьогодні дуже важко організувати подібні заходи. Перш за все тому, що на це потрібно мати чималі кошти. У нас немає спонсорів, які б допомагали нам підтримувати цей вид спорту в Україні. Державне фінансування направлене на олімпійські види спорту, до яких танці поки що не внесені. Ми дуже вдячні Національній телекомпанії України за підтримку у висвітленні таких важливих для танцюристів подій. Я впевнений, що наша співпраця досягне високих результатів", – розповів Володимир Палей, президент Міжнародного Фонду розвитку танцювального спорту в Україні.

Окрім того,  Перший Національний покаже у своєму ефірі  перший Міжнародний Кубок Гагаріна, який відбудеться 9–10 квітня 2011 року в Україні й буде присвячений 50-річчю польоту людини в космос. Як зазначив Володимир Палей: "За масштабністю і кількістю міжнародних учасників, я думаю, подібних турнірів в Україні ще не було". Змагання планують провести в ангарі заводу "Авіант", де на фоні справжніх літаків танцюристи змагатимуться за перемогу.

"Перший Національний завжди буде співпрацювати з тими, хто не лише словом, а й ділом підтримує талановиту молодь України. Проведення таких танцювальних турнірів – справа благородна, тим паче, в такий скрутний час", – зазначив Владислав Багінський, головний продюсер творчого об’єднання музичних програм НТКУ.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: