:
Театр з доставкою додому

Театр з доставкою додому

20 грудня 2010

На адресу найбогемнішої програми Першого "Театральні сезони" надходить стільки цікавих листів, що вкрай несправедливо було б не озвучити хоча б деякі з них.

Одне з таких послань – від нашої постійної глядачки з Києва Ганни Олександрівни. Завдяки "Театральним сезонам" вона, нарешті, налагодила свої стосунки з театром.

"Хочу подякувати Першому Національному телеканалу України за програму "Театральні сезони". Вже два місяці я не можу потрапити на спектакль Шекспіра "Приборкання норовливої", хоч і живу в Києві. Як тільки купую квиток на цей спектакль, він відміняється. А тепер, нарешті, хоч і по телевізору, змогла побачити цю неперевершену комедію!

Також дуже хочу побачити в програмі "Театральні сезони" спектаклі театру ім. Івана Франка "Маленькі подружні злочини", "Одруження", "Кін IV".

Дуже дякую Вам за програму "Театральні сезони"!"

Дякуємо і вам, шановні глядачі, за приємні послання! Перший Національний з радістю прислухається до ваших побажань, щоб креативні проекти наповнювали ваше життя лише позитивними емоціями!

Для того, щоб приєднатися до мистецтва, не обов’язково кожного день ходити до театру. Перший доставить "Театральні сезони" вам додому!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: