:

"Підсумки року". Перші події на Першому

23 грудня 2010

Усе, що формувало життя в цьому році. Усе, що хвилювало, дивувало та впливало на Україну та світ. Події, які змінювали світ. Особистості, про яких говорили. Злети й падіння, перемоги й поразки, що увійшли в історію України. Про все це й не тільки – в спеціальному проекті Першого Національного телеканалу України "Підсумки року-2010".

Детальний аналіз найгарячіших подій року в політиці, економіці, соціальній сфері, спорті та культурі. Формат програми, окрім традиційного майданчика "Підсумків тижня", передбачає використання дискусійної студії. Там обговорюватимуться задані теми з вітчизняними та закордонними політиками.

Крім українських гостей, у проекті уже погодилися взяти участь:

  • Олександр Квасневський, президент Польщі (1995-2005);
  • Сергій Миронов, голова Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації;
  • Володимир Жириновський, заступник голови Держдуми Російської Федерації;
  • Борис Нємцов, член Бюро Федеральної політради об'єднаного демократичного руху "Солідарність" (Росія).

Такий формат передбачає роботу двох ведучих. Андрій Сміян вводитиме глядача в тему розмови, підніматиме ту чи іншу проблему через журналістські матеріали. Іванна Найда обговорюватиме з гостями студії порушену тему.

"Підсумки року" – перші події на Першому.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: