:
Ведучих Пісенного конкурсу

Ведучих Пісенного конкурсу "Євробачення-2011" оголошено!

21 грудня 2010

Одразу ж після оголошення подробиць німецького відбору для Пісенного конкурсу "Євробачення-2011", мовник-організатор NDR також оголосив ведучих ПКЄ наступного року: ними буде трійця – Анке Енгелк, Джудіт Ракерс та Штефан Рааб.

Троє ведучих не є новими обличчями для глядачів німецького телебачення, але тепер вони збираються стати  ведучими міжнародного конкурсу і будуть ведучими трьох шоу пісенного конкурсу "Євробачення-2011".

Анке Енгелк народилася в Монреалі, Канада, і розмовляє трьома мовами: німецькою, англійською та французькою. Вона була незмінною фігурою німецького телебачення протягом 12 років. В основному Анке працює як актриса та комедійна актриса, але також була ведучою багатьох шоу на декількох великих німецьких каналах, таких, як Берлінале. Також вона співає протягом 20 років у гурті і, як з’ясувалося, є великою шанувальницею гурту "ABBA", які перемогли у Пісенному конкурсі "Євробачення" у 1974 році. У своєму першому коментарі Анке сказала, що для неї є дуже великою честю бути однією з ведучих Пісенного конкурсу "Євробачення-2011".

Джудіт Ракерс є однією з ведучих новин Tagesschau каналу ARD – найважливішого новинного шоу німецького телебачення. На каналі NDR вона є ведучою ток-шоу "3 Nach 9", також працювала в газеті та на радіо. Джудіт рада бути однією з команди ведучих на Пісенному конкурсі "Євробачення-2011" – це її мрія, яка вже збувається.

Штефан Рааб не новачок фанів Пісенного конкурсу "Євробачення", оскільки він був автором пісень на конкурс "Євробачення", які сам і виконував у 1998, 2000 та у 2004 роках. Крім того, він є наставником Лєни, переможниці цьогорічного конкурсу. Штефан в основному працює на приватному німецькому каналі ProSieben, де є ведучим декількох розважальних шоу. За словами Штефана, бути ведучим Пісенного конкурсу "Євробачення" є найвизначнішою подією у його кар’єрі.  

Пісенний конкурс "Євробачення" 2011 року пройде з двома півфіналами 10-го та 12-го травня, та фіналом 14-го травня.

Читайте також: