:
Чи гідно захистить Лєна свій титул?

Чи гідно захистить Лєна свій титул?

21 грудня 2010

Мовник-організатор наступного Пісенного конкурсу "Євробачення", канал NDR, оголосив деяку інформацію стосовно німецького національного фіналу, в якому буде вирішено, яку пісню Лєна виконуватиме у фіналі на своїй батьківщині 14 травня 2011 року.

Лєна, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2010", була обрана захищати свій титул у Дюссельдорфі наступного року.

Це вперше з 1950-го року, що переможець повертається на конкурс на наступний рік , щоб другий раз поспіль завоювати цей трофей.

Національний відбір під назвою "Наша пісня для Німеччини" передбачає три шоу, в яких буде обрана найдостойніша пісня для представлення Німеччини на конкурсі ПКЄ-2011. 31-го січня та 7-го лютого пройдуть два півфінали, що транслюватимуться на приватному каналі "ProSieben". У кожному з двох шоу Лєна проспіває 6 пісень, 3 з яких потраплять до фіналу. Рішення прийматимуть лише телеглядачі, але також буде присутнє і журі, яке коментуватиме кожну пісню, хоч і не матиме права голосу. Головою журі буде  Штефан Рааб, наставник Лєни.

Фінал, у якому Лєна виконає 6 пісень, відбудеться 18 лютого і транслюватиметься на головному каналі ADR. Пісня-переможець буде обиратись на 100% голосуванням телеглядачів. Ведучими конкурсу будуть, як і минулого року, Сабріна Генріх та Матіас Оптенховель.

Читайте також: