:
Перший Національний дарує свято на Новий рік!

Перший Національний дарує свято на Новий рік!

23 грудня 2010

У новорічні дні Перший Національний підготував для своїх телеглядачів особливу програму, щоб зробити свята особливо насиченими й незабутніми.

Почніть ранок 31 січня о 9:30 зі своїм улюбленим ток-шоу "Легко бути жінкою" – Вас чекає святковий випуск із чарівними ведучими: Ольгою Сумською, Талою Калатай, Інною Цимбалюк, Тетяною Гончаровою, Іриною Антонович та Галиною Янішевською. Звичайні посиденьки перетворяться на феєрверк сміху, незвичних гостей, подарунків, зорепаду пісень і танців, карнавальних костюмів – адже це Новий рік! Вечірку відвідають клоуни, ілюзіоністи, астролог, Дід Мороз і Снігуронька і, звичайно ж, українські зірки зі своїми чарівними подарунками.

Далі за програмою о 12:10 – підбиваємо підсумки року, що минає. Яким був 2010 рік, що він дав нам, що взяв і які з цього можна зробити висновки. Зустрічайте Новий 2011 рік, і нехай буде, про що згадати з минулого!

У цьому році святковий стіл зможе похвалитися новим меню, адже з Вами готує сам Михайло Поплавський! 31 грудня о 14:10 дивіться новорічний випуск "Шеф-кухаря" – порадуйте рідних і близьких несподіваними кулінарними шедеврами!

А вже через годину, о 15:15 дізнайтеся, як відсвяткує Новий 2011 рік Європа: команда програми Euronews не залишить телеглядачів без інформації. Найцікавіші репортажі про закордонні урочистості тільки в ефірі Першого Національного.

О 15:25 для Вас співає Олександр Малінін. Дивіться святковий концерт улюбленого артиста, не відриваючись від нарізки олів'є!

Насолодившись музикою, переходимо до кіно: у святковий вечір Перший Національний покаже художній фільм "Сезон відпусток" о 16:35.

Далі в програмі Першого святковий випуск програми "Золотий гусак" - "Квартира 2011" о 18:30. Ваші улюблені артисти під керівництвом веселого Іллі Ноябрьова на цей раз обіцяють бути виключно дотепними, адже гумор у Новий рік – святе!

Цього вечора телеглядачів Першого каналу традиційно чекає багато музики: о 20:20 дивіться новорічний концерт "Перші на Першому" з улюбленими естрадними виконавцями. Ви самі вибирали, хто буде дарувати свою творчість цього вечора, голосуючи за них у хіт-параді "Національна двадцятка". Телеглядачів чекають найкращі пісні, танці і вітання музикантів на тлі ошатної ялинки в палаці "Україна".

О 21:00  підведіть підсумки останнього дня року. Останні новини, останні слова, останні події, що стануть першими в наступному році. "Підсумки дня" - останній випуск року о 21:00 на Першому.

Далі за програмою друга частина урочистого концерту "Перші на Першому" в 21:25. Ще не всіх зірок нагородили за народне визнання – цього вечора кумири подякують Вам за підтримку і подарують улюблені хіти. Не пропустіть!

По завершенню церемонії нагородження "Перших на Першому" – о 22:30 тільки на глядачів Першого чекає "Велика новорічна подорож". В прямому ефірі  на Першому Національному можна буде побачити, як зустрічають Новий Рік не лише найбільші міста нашої країни, а й усього світу!

Трансляції з головних площ Києва, Дніпропетровська, Львова, Харкова, Одеси. Прямі включення з Китаю, Грузії, Німеччини, Франції, Росії, Іспанії та Нью-Йорку. Це унікальна можливість зустрічати Новий рік щогодини з усім світом.

О 23:50 Вас привітає Президент України Віктор Федорович Янукович.

Традиційно рівно опівночі в ефірі Першого Національного прозвучить гімн України, а за Вашим столом – дзвін келихів із шампанським. З Новим роком!

В перші хвилини нового року свої вітання скаже і прем'єр-міністр України Микола Азаров, після чого дивіться продовження концертної програми "Новорічна подорож".

І завершиться новорічний ефір Першого Національного вже у січневу ніч тріумфом українського культурного відродження, а саме святковим випуском "Фольк-music" о 3:00. Для Вас заспівають найкращі народні колективи та артисти, за яких Ви віддавали свої голоси в минулому році. Цієї ночі вони матимуть нагоду подякувати Вам за підтримку та побажати здійснення мрій у Новому 2001 році!

А вранці 1 січня дивіться повтори "Великої новорічної подорожі" о 9:30 та художнього фільму "Сезон відпусток" о 14:40. А о 14:10 облетіть навколо світу за 48 годин разом з однойменною програмою.

Не пропустіть нагородження кращих колективів року у святковому випуску "Фольк-music" о 21:30.

Будьте з Першим Національним і отримуйте масу задоволення у святкові дні! Нехай Новий рік стане для Вас незабутнім, насиченим і веселим. З новим щастям!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: