:
Підписано угоду про співпрацю між Першим Національним та

Підписано угоду про співпрацю між Першим Національним та "Савік Шустер Студія"

27 грудня 2010

Сьогодні, 27 грудня 2010 р., відбулося підписання угоди про співпрацю між Першим Національним та "Савік Шустер Студія".

Савік Шустер подякував ТРК "Україна" за можливість відбутися його компанії як телевізійному виробництву та невтручання в редакційну політику за весь час виходу програми на цьому каналі.

"Ми вважаємо за необхідне підкреслити, що ТРК "Україна" була першою в країні телекомпанією, яка внесла в контракт з нами статтю про невтручання в редакційну діяльність, і ця стаття неухильно дотримувалася всі два з половиною роки нашої співпраці", – зазначив Савік Шустер.

Він також підкреслив, що вже був досвід спільної роботи "Савік Шустер Студія" та Першого Національного.

"Спільний досвід виробництва проекту "Африканські пристрасті" Першого Національного та "Савік Шустер Студія" під час чемпіонату світу з футболу показав можливість знаходити позабюджетні джерела фінансування проектів національного значення. Перший Національний та "Савік Шустер Студія" задоволені спільною роботою, яка заклала основу подальшої співпраці".

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф повідомив, що робота з "Савік Шустер Студія" підвищить увагу глядачів до каналу.

"Перший Національний отримав найякісніший в Україні суспільно-політичний продукт. Проект "Шустер Live" ми розглядаємо як іміджевий, здатний підняти авторитет "Першого національного" і поставити телеканал в один ряд з провідними телеканалами країни", – заявив Єгор Бенкендорф.

Він підкреслив, що ні копійки з державного бюджету не буде витрачено на програму.

"Перший Національний не понесе витрат, пов'язаних з її виробництвом. За досягнутими домовленостями, студія отримає спонсорські кошти, а телеканал – якісний продукт. Спонсори не зможуть впливати на редакційну політику", – повідомив Єгор Бенкендорф.

Мета початку співпраці Першого Національного та "Савік Шустер Студія" – створення суспільно-політичних програм, що сприяють здійсненню реформ у країні, запуску соціальних проектів, що об'єднують усі покоління.

Нагадаємо, що на Першому Національному виходитимуть два проекти "Савік Шустер Студія": суспільно-політичне ток-шоу "Шустер Live" та ток-шоу соціальної спрямованості "Про що кіно?".

Читайте також: